Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 775,778
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

erka' Alıntı:
adaşım yine resimler muhteşem o kayanın üstunde saatlerce oturabiirim..

Teşekkür ederim erkan abim az kaldı gideceğiz oraya bir aksilik olmaz ise

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Evet evrenin 4 atlısına göz değdiBirbirlerine düştüler.Ne olduysa Gökhan arabayı sattıktan sonra oldu.Yahu kavga etmeyin, Gökhan sizinle gelmiyor zaten

Gökhan'ın gelebileceği 30 tane araç var , Kardeşlerim takılıyo biz birbirimizi atarız ama yar başına gelince tutarız kimse bizi birbirimize düşüremez. Allah bozmasın

Dcanol' Alıntı:
Gökhan'ın gelebileceği 30 tane araç var , Kardeşlerim takılıyo biz birbirimizi atarız ama yar başına gelince tutarız kimse bizi birbirimize düşüremez. Allah bozmasın

Amin...

erka' Alıntı:
özlemezmiyim özbayım herbirinizi özledim.. yarın günlerden ŞAŞMAZ
Takılıyorum abim valla benim için cumartesileri iple çektiğim bir gün haline geldi Pardon Şaşmaz günleri

Dcanol' Alıntı:
Gökhanın gelebileceği 30 aracın bir kısmı

erka' Alıntı:
burak kardeşim senin tepe lamban ben bilgin olsun.. unuttum geçen geldiğinde vermeyi..
abim o lamba çöp.. Dur sana yarın elemanı yollayım alsın atsın. Böle 190 cm civarı sarışın avarele benziyen bi arkadaş gelecek abi çöpleri ver atsın yarın...

burak mehmet' Alıntı:
abim o lamba çöp.. Dur sana yarın elemanı yollayım alsın atsın. Böle 190 cm civarı sarışın avarele benziyen bi arkadaş gelecek abi çöpleri ver atsın yarın...
burak alemsin..

Dcanol' Alıntı:

ben bu yorumun altına sanki kendim yazmışım gibi imzamı atarım... 8)