Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Erkan Nezir kardeşim ;Gurupça yaptıklarımız konusunda yazdığım metinleri tekrarın için yürekten teşekkürler.Hassasiyetin için sana bir teşekkür gönderiyorum kardeşim.Arada bilgi tazelemesi, sayfamızı izleyen dostlara bu tür metinler yazmamı takan yok zaten
))
-Gurupta sayfamıza bir kere MERHABA yazana dahi teşekkür ettiğim metinlerden sadece biri bu
Ula arkadaş biride kalkıp bir gün ; yahu bak bu adam neler yapıyor demedi bu gurupta
Tanımadığım adamlardan takdir üstüne takdir alıyorum bir günde guruptan biri; birbirimizi asla tanımayan adamlardık şimdi gidip bir evde 12-13 kişi sabahlıyoruz, halı saha maçları oynuyoruz bu adamın fikri, paıntboll oynuyoruz bu adamın fikri, 40 a yakın 10 tanesi büyük etkinlik düzenledin.Gece yarıları toplantılar düzenledin.......doğum günü, çocuk görme............vs sağol....................... demedi yahu
))))))))))))))))İnanın artık gülüyorum.Arada bir gönül alma; başkan nbr falan
(ve asla bir teşekkür, sağol filan beklemiyorum şu saatten sonra.ağzımla istedim neremle içim derler ya
)
-Kimse de alınmasın vallaha, marifet iltifata tabiidir derler.Sanki şu yaşananlar, bir araya gelmeler, yapılanlar yerden bitiyor
Yahu ben sırf katılıyorsunuz diye dahi en az ;15-20 teşekkür metni yazdım gurup üyelerine
Sırf eğlenmeye geliyorsunuz diye
-Herkese tekrar guruba katılımları, etkinliklere katılımları teveccühleri için kalpten teşekkürler.Siz olmazsanız elbette bu gurupta olmaz
)) (insan doluyor valla bazen.Eeeee herkes samimi oldu artık.eskiden pardon isim neydi diyordunuz ya birbirinize)