Günaydınlar herkese
Türkiyenin başkenti ankaranın göbeği çankayanın ortası dikmenin gözbebeği Öveçlerde tam 3 gündür İnternet yok.Hatlar yenileniyormuş, daha iyi hizmet için çalışma yapılıyormuş!İnşallah öyledir.Daha evvelde daha iyi hzmet için 1-2 gün internet kesilmişti.Hayırlısı bakalım...Oval ofisimde çok sıkıldım net olmadan.Eskiden insanlar ne yapardı
Abi valla bunaldım.Muhatap ta bulamıyorsun.4440375 i arıyorsun,direk bölgenizde bakım var diyor.Caddedeki telekomu arıyorsun dava açacam diyorsun; imzaladığın sözleşmede bakım zamanlarında hizmet alamayabilirim diye imzan vardır diyorlar.Neyse kavuştuk interneteKöye elektrik geldi.
Günaydınlar herkese
Türkiyenin başkenti ankaranın göbeği çankayanın ortası dikmenin gözbebeği Öveçlerde tam 3 gündür İnternet yok.Hatlar yenileniyormuş, daha iyi hizmet için çalışma yapılıyormuş!İnşallah öyledir.Daha evvelde daha iyi hzmet için 1-2 gün internet kesilmişti.Hayırlısı bakalım...Oval ofisimde çok sıkıldım net olmadan.Eskiden insanlar ne yapardı
şimdi düşünsene abi sen dükkandasın yandaki market Orhan abinin ne yaparsın girermisin internete... Atarsın 2 tabure bir sehpa havada mis gibi tavla oynarsın...
şimdi hayat zorlaştı insanlar geçim derdinden dolayı hırslandı.. oda dostlukları kısıtlıyor..
şimdi düşünsene abi sen dükkandasın yandaki market Orhan abinin ne yaparsın girermisin internete... Atarsın 2 tabure bir sehpa havada mis gibi tavla oynarsın...
şimdi hayat zorlaştı insanlar geçim derdinden dolayı hırslandı.. oda dostlukları kısıtlıyor..
92 lerden 99 yılına kadar ağrıda bizim caddede öğleden sonra her dükkanın önünde 2-3 kişinin muhabbet ettiğini, tavla,domino oynadığını, birbirlerinin sattığı ürünlerle ilgili fikir alıp verdiklerini, iki esnafın eline kağıt kalem alıp çeki yaklaşmış biri için caddedenb para topladığını görürdün.Hatta babamlar 15 esnaf birleşip her ay bir şahin satın alıp kura ile birine verirdi.Şimdilerde gidiyorum tanıdık yok.büyük şehirler zaten yıllar önce bitmiş o açıdan.maalesef anadoluda da sosyal hayat bireyselleşiyor gün geçtikçe.o yüzden bizim bir metropolde kurduğumuz dostluk ortamı için şükretmemiz lazım ya...
Abi dün halı sahada halimizi gördün hala toparlayamadık
Gerçi Mesut abiye göre hiç koşmadık ama
Burak'ın posterini düzenleyip koymam lazım aslında ne de olsa kornerden gol attım
Herkese tünaydın.
ankaradaki Bütün hondalaramı çarpmışlar yav... kafamı kaldıramıyorum..
abiler herkese tünaydın..
bu arada dünkü maç çok eğlenceli değilmiydi... benim şimdiye kadar en fazla eğlendiğim maçtı... Tolga abinin 90 a taktığı golde Anoff liginin en güzel golüydü..
ankaradaki Bütün hondalaramı çarpmışlar yav... kafamı kaldıramıyorum..
abiler herkese tünaydın..
bu arada dünkü maç çok eğlenceli değilmiydi... benim şimdiye kadar en fazla eğlendiğim maçtı... Tolga abinin 90 a taktığı golde Anoff liginin en güzel golüydü..
Abi dün halı sahada halimizi gördün hala toparlayamadık
Gerçi Mesut abiye göre hiç koşmadık ama
Burak'ın posterini düzenleyip koymam lazım aslında ne de olsa kornerden gol attım
Herkese tünaydın.