Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 779,932
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Estağfurullah abi nedemek gece senin aracın orada mahsur kalsa ben evimde rahat uyuyamam...haber vermessen ayıp ederdın.hepimiz burada aynı hevesle bulunan adamlarız... Sonu kötü bitmedi,anı oldu bize...dostlugumuz pekistı yav....bu arada ufak bir dip not,bu işi tek başına yapmamalıyız...

Etiketler

AB RH (+) 0554 311 6886 eflatun abiye geçmiş olsun allah acil şifalar versin

arkadaşlar iyi geceler eflatun yarın ilk yada 2. olacakmış yani saat 08.00 yada 12.00 yarin sabah netleşecek ben duruma göre haberdar ederim.

orhan19' Alıntı:
arkadaşlar iyi geceler eflatun yarın ilk yada 2. olacakmış yani saat 08.00 yada 12.00 yarin sabah netleşecek ben duruma göre haberdar ederim.

Abi haber verebilirsen memnun olurum...

Günaydın arkadaşlar ,
Eflatun abi şimdiden geçmiş olsun Abi'm tüm ANOFF olarak yanındayız kalbimizde duamızla hadi çabuk kalk ayağa

Yeni hafta Eflatun abim içinde sağlıklı bir hayatın başlangıcı olur inşallah... Anoff içmeyin şu sigaraları...

Eflatun beye Allahtan acil şiafalar dilerim, umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Gece gündüz farketmez ne zaman isterseniz kan verebilirim.
Levent GÜRÜNLÜ 0 RH (+) 0505 928 34 44

Güncel Halı Saha listesi;

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3- B.Mehmet Üçkol
4-Dinçer İzzet Canol
5-Tolga Ören
6-Murat Üver
7- Murat Abi(Murat Ünver)
8-Necati Albayrak
9-Turgay Vitara
10-Cem (Tolga Ören)

Selam arkadaşlar Eflatun abiden bir haber varmıdır nasıl sağlığı bizleride bilgilendirin lütfen sayın Başkanım

İş nedeni ile acil olarak alanya ve silifkeye gitmem gerekti.Eflatun abi , dualarımız seninle.Allah yardımcın olsun.Herkese selam

mustafasever' Alıntı:
Selam arkadaşlar Eflatun abiden bir haber varmıdır nasıl sağlığı bizleride bilgilendirin lütfen sayın Başkanım
Mustafa abı 2 de amelıyata gırmış.bende ıldısındayım,telefonla takıp etmeye calısıyorum