Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 780,057

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

hoş geldin başkanım,
Mustafa Abinin dediği için ne düşünüyorsunuz? 19 mayısta gidelim i Anıtkabire? benim İstanbul işi yattı..

Valla süper olurda ben bu haftasonu amele modundayım inşallah Cumartesi bitiririm de pazar bana kalır

Başkan hoşgeldin, özledik yahu !!!
Evet aradaşlar 19 mayısta araçlarımızı bayraklarla donatıp şehir turu ve anıtkabir ziyareti bence de iyi bir fikir.

Dcanol' Alıntı:
Başkan hoşgeldin, özledik yahu !!!
Evet aradaşlar 19 mayısta araçlarımızı bayraklarla donatıp şehir turu ve anıtkabir ziyareti bence de iyi bir fikir.
Bende boynuma asayım olmazsa

Hoşbulduk ey cemaat.Muratın kırmızı arabası hanksi? beyaz unodes i yokmu?

Atanın huzurunda milyonlar gider saygı duruşunda durur, biri de bir fatiha okumaz gazi ye!Dinimizde böyle birşey bana göre yoktur.Ölmüş birinin önünde saygı duruşu hristiyan adetidir.Bence oturduğumuz yerden bir fatiha okusak daha makbule geçer))kabri elbet ziyaret edilebilir ama fatiha saygı duruşundan evla değilmi abilerim, kardeşlerim?
Bu arada silifkede GERÇEK MANGAL tadına gerçek pirzola tadına nasıl alıştıysam hiçbirşey yiyemiyorum.Ben bu pazar bir köşede mangal yakar abiler.Oğlumun 19 mayıs kutlamasından sonra ya Adil, Mustafa abilerin etkinliğe gider mangal yakarım yada mühyede bir köşede mangalımı yakar colamı açarımJeep e binmeyeli 6 gün oldu yine.Sabah ters ters bakıyordu

Aldın dizel az yakan arabayı gez dur bakalım

ALANYA MERSİN ARASINI BİRDAHA ARABAYLA GEÇMEKMİ.. TÖBEEEEEE....konyaya giderim konyadan geçerim...

serdar06' Alıntı:
Aldın dizel az yakan arabayı gez dur bakalım
Abi az yakan çok kaçan candır.Jeep le gidip gitmemekte çok kararsız kaldım.ama 1530 km masrafını göze alamadım valla.ayrıca gezi değil iş içindi, sadece boş zamanlarda gezdim