KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Cümleden selamlar Değerli Dostlar.
3 günlük gece 01.30 lara kadar süren yoğun bir toplantı trafiğinden sonra geçen tempolu bir Perşembe ve Cuma nın ardından nihayet Cuma akşamının verdiği keyif ve huzurla tüm dostlara selamlar...
Cümleden selamlar Değerli Dostlar.
3 günlük gece 01.30 lara kadar süren yoğun bir toplantı trafiğinden sonra geçen tempolu bir Perşembe ve Cuma nın ardından nihayet Cuma akşamının verdiği keyif ve huzurla tüm dostlara selamlar...
herkese Günaydın,
FF serisinin 6. Vizyonda ve bence serinin en güzel filmi olmuş. ama abartılıklar çok fazla... hafta sonu Sinemaya gitmek isteyenler için fena olmayan birtercih olabilir..
Aynen öğle Savaş abi...
Hiçbir şey yapmadan yatmak,televizyon izlemek çok güzel.
Ama yine kafamda iş var.Salı gününe toplantı hazırlığı yapmam gerek sürekli kafam orda...
Böyle olunca da tadı çıkmıyor rehavetin...
Ne yapalım bu hayatı biz seçtik...
Selamlar...
Selam Dostlar,
29-30 Haziran da Gezenbilir Doğa ve OFFROAD Festivali bu sene yine Bolu da yapılcak.
Seben göletinde yapılacak olan festivale ben gitmeyi planlıyorum.Yıllık iznimin ilk günü olacağı için daha keyifli olacak, geçen sene de katılmıştım.
Ne dersiniz ANOFF olarak hep beraber gidelim mi?
herkese Günaydın,
FF serisinin 6. Vizyonda ve bence serinin en güzel filmi olmuş. ama abartılıklar çok fazla... hafta sonu Sinemaya gitmek isteyenler için fena olmayan birtercih olabilir..