KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam Dostlar,
29-30 Haziran da Gezenbilir Doğa ve OFFROAD Festivali bu sene yine Bolu da yapılcak.
Seben göletinde yapılacak olan festivale ben gitmeyi planlıyorum.Yıllık iznimin ilk günü olacağı için daha keyifli olacak, geçen sene de katılmıştım.
Ne dersiniz ANOFF olarak hep beraber gidelim mi?
İşin aslı Seben Kaymakamı Alper bey aile dostumuzdur ve gurubumuza zaten daveti var aslında.Ama kamp bonusumu 9 undaki kendi etkinliğimize saklama planım var abi.Keşke olsa.Seben harikadır.Dilerim katılmak isteyen arkadaşlar sana eşlik eder Salih abi.
Bol kazancli, sevdiklerinizde mutlu olabileceginiz bir hafta dilerim. Erken Abicim yine huzur dolu ruhumuzu oksayan resimleri koyuyorsun sagol varol abim.
Bol kazancli, sevdiklerinizde mutlu olabileceginiz bir hafta dilerim. Erken Abicim yine huzur dolu ruhumuzu oksayan resimleri koyuyorsun sagol varol abim.
Abiler Günaydın,
Aklınızda bulunsun lütfen öncelikli olarak Otomotiv, Sigorta, İnşaat Konularında Deneyimli askerliğini yapmış seyahat engelsiz girişken,çabuk öğrenen bir elemana ihtiyacı olan bir yakınınız olursa beni önerirmisiniz?
Çalıştığım işyerinde üstümde çalışan insanlar benden daha deneyimsiz daha az bilgili insanlar ve ben bu şekilde ne kendimi gösterebiliyorum nede geliştirebiliyorum... buda işyerinde huzursuz olmama neden oluyor.
Abiler Günaydın,
Aklınızda bulunsun lütfen öncelikli olarak Otomotiv, Sigorta, İnşaat Konularında Deneyimli askerliğini yapmış seyahat engelsiz girişken,çabuk öğrenen bir elemana ihtiyacı olan bir yakınınız olursa beni önerirmisiniz?
Çalıştığım işyerinde üstümde çalışan insanlar benden daha deneyimsiz daha az bilgili insanlar ve ben bu şekilde ne kendimi gösterebiliyorum nede geliştirebiliyorum... buda işyerinde huzursuz olmama neden oluyor.
Abiler Günaydın,
Günaydınlar hepimize ,inşallah güzel bir gün ve hafta olması temennisiyle bol kazançlar arkadaşlar.
Burak sana daha fazlasını sanırım ihtiyacın var inşallah istediği gibi olur her şey düzelir.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim aracıma lastik almak istiyorum önerilerinizi ve uyarılarınız istiyorum .
Şuanki lastik ebatlarım 225 55 17 ne almalıyım nereden alabilirim.
Kamili kesmezsem ozamana kadar problem yok başkanım...
mustafasever' Alıntı:
Günaydınlar hepimize ,inşallah güzel bir gün ve hafta olması temennisiyle bol kazançlar arkadaşlar.
Burak sana daha fazlasını sanırım ihtiyacın var inşallah istediği gibi olur her şey düzelir.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim aracıma lastik almak istiyorum önerilerinizi ve uyarılarınız istiyorum .
Şuanki lastik ebatlarım 225 55 17 ne almalıyım nereden alabilirim.
Abim ilk önce hedef ne ? Asfaltmı arazimi her ikisidemi ?
Ben hem arazi hem yol şartları için açıkta görsellik katarak yorumda bulunayım.
Aracınızın üzerindeki lastik ebadının yenisi 550 tl civarında 550X4 =2200 TL diyelim
ben olsam 350X4=1400 tl BFG AT 30,9,5,15 lastik ve şuanki jantlarımdan alırım +800 tl ne etti 2200 tl ....