Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 781,202
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

günaydın ANOFF günaydın GEZENBİLİR...

Etiketler

Günaydın abiler,
Salih abim Allah yardımcın olsun.. Pazar günü o tarafta olucaz inşallah en iyi izlenebilecek yer mogan park civarımıdır?

Geceden kalan bir foto ile herkese gunaydin...

VX 100 ÜMÜZÜN BALATALAR DEĞİŞSİN, EGZOS YENİLENSİN VE ANKARA YOLUNU TUTSUNHayırlı olsun Orhan Baba
Seyahatinde Orhan babayı yalnız bırakmayan yürekli insan Murat Ünver abimize de selam saygılarımızı iletelim Anoff adına

Edi ile Büdü vardı hatırlarsınız.Edi arada kaldım diye bir şarkı söylerdi;''arada kaldııım arada kaldııım arada kalmak çok kötüüü bir şeeeyyy '' diye.Ben bazen öyle arada kalıyorum ki ne yapacağımı şaşırıyorum.Canımız ciğerimiz Salih abimizin yarışınımı gidip izleyecez? Daha önceden kıymetli abilerimiz Adil başkan ve Mustafa Memiş abiye söz verdiğimiz gibi Keçiören engelli çocuklar gezisi organizasyonunda engelli çocukları gezdirme hayır işindemi bulunacaz?Verilmiş bir söz var ama yumurta tam düşecekken bunu ilan eden Salih abimize de sevgimiz var.Hayırlısı bakalım

snsslh' Alıntı:
Geceden kalan bir foto ile herkese gunaydin...
Afiyet olsun abilerime ,
Burak vallaha canım cekti keşke olsaydımda karşılıklı şöyle ooohhhh

mustafasever' Alıntı:
Afiyet olsun abilerime ,
Burak vallaha canım cekti keşke olsaydımda karşılıklı şöyle ooohhhh

04.06.2013 salı günü kutlamalarda görüşmek üzere...

mozbay1907' Alıntı:
Neyi kutladın la dun aksam gol yeme rekorunumu
siz galatasarayı yendiğinizde onlarda kutlama yapmıyormu? onun gibi işte benimkide...

burak mehmet' Alıntı:
siz galatasarayı yendiğinizde onlarda kutlama yapmıyormu? onun gibi işte benimkide...

Bizim yaptıgımız kutlama farklı sen neyi kutlican?

akşamınız güzel olsun ANOFF..

burak mehmet' Alıntı:
Günaydın abiler,
Salih abim Allah yardımcın olsun.. Pazar günü o tarafta olucaz inşallah en iyi izlenebilecek yer mogan park civarımıdır?

Burak kardeş,
Haymana yoluna doğru giderken ışıklardan sola giriş var.İsmi Mogan Park mı bilmiyorum.Yarın ki antremanda bakarım.
Bu Mogan gölü kenarındaki mangal yerlerinin bulunduğu girişi ücretli yerde kulenin önünde yarışacağız.
Haftasonu görüşmek üzere.
Selamlar...

Savaş abi arada kalacak bir durum yok,sıkma sen canını ,verilen bir söz varsa hele bu bir hayır işiyse layıkıyla tutulmalı.Tabiki önceden ne planlanmışsa ona uyulmalı.Müsait olan,programı uyan,denizi olmayan Ankara da farklı bir aktivite izlemek isteyen dostlarımız için değişik bir hafta sonu olabililir.Gelmek isteyen arkadaşlarımızı heyecanla bekleriz...
Sevgimiz ve saygımız her daim bakidir...
Selamlar......