Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 781,529
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Sonunda hayallerim gercek oldu

JIMNY 4 SUN

JIMNY 4 SPORT

Etiketler

günaydın hayırlı cumalar

Günaydın abilerim kardeşlerim günaydınnn

Herkese günaydın, günaydın ANOFF. Buyuk etkinlige iki gun kaldı. 8)

Merhaba hayırlı cumalar arkadaşlar, biz iki araçla Cumartesinden gidip Karagölde kamp yapacağız okulların son haftası çocuklarla birlikte dolu dolu iki gün geçirmek onlara da karne hediyesi tadında süper bir hediye olacak.

Etkinliğin pazar günkü programında trap atışı var biliyorsunuz bunun sonrasında eğer birazda bedensel spor aktivitesi yapmak isteyenler bizimle birlikte Karataş'a zirve yapmaya gelebilirler.

Hafta sonu hava bulutlu gözüküyor ama yinede yanınıza yağmurluğunuzun yanı sıra güneş gözlüğü, güneş kremi ve şapkanızı almayı unutmayın .

bende kampa katılmak istiyorum Eşimle beraber gelemeyeceğim için kız kardeşimle gelicem.Malumunuz pazar günü kuzenimin 7 si mevlüdü olduğu için pazar organizyondan erken ayrılacağım.
Sormak istediğim offroada katılmayacağım için jeeple gelmessem binekle gelsem nasıl olur? Gidilecek yerde jeep harici araç yürürmü ?

Burak ben oraya bir kere gittim oda Eflatunun aracında misafir olarak, bu sorunun cevabını en iyi Erkan Nezir bilir ama hatırladığım kadarıyla sorun olacak bir yol yok.

arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar.. pazar günü sizlerle olmayı çok arzulamıştım fakat az önce validesultan dan (annem) gelen istek üzerine rahmetli babamın kabrini ziyarete gideceğiz.. sizlere iyi eğlenceler.. kazasız güzel bir etkinlik dilerim... bol resim çekersiniz bende bakar, bakar avunurum..

Hic oldumu simdi hemde buyuk etkinlikte