KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çoook güzeldi!Hangi buluşmamız güzel olmadıki?Sizerle her an her yer güzel abiYaz geldi her kes biryere dağıldı.Yazları böyle oluyor abi.Kış gelince yine kırlarea yayılan arının kovana dönmesi gibi arılar yuvaya dönecekRamazan olmadan bir büyük etkinlik daha yapsak alnımızın akıylada Ramazanda da iftar etkinliği yapalım.
Çoook güzeldi!Hangi buluşmamız güzel olmadıki?Sizerle her an her yer güzel abiYaz geldi her kes biryere dağıldı.Yazları böyle oluyor abi.Kış gelince yine kırlarea yayılan arının kovana dönmesi gibi arılar yuvaya dönecekRamazan olmadan bir büyük etkinlik daha yapsak alnımızın akıylada Ramazanda da iftar etkinliği yapalım.
evet savaş abi.. dolu dolu bir 11 ay geçmiş ne anılar ne güzel günler yaşamışız... evet bir BÜYÜK etkinlik daha yakışır ANOFF a.. sonra iftar sahur....
yaw ben bu sayfada ki teşekkür rakamına hiç dikkat etmemiştim nolmuş bu almış başını gitmiş abilerim bende size teşekkür ederim de bu kadar teşekkürlük ne yaptım da ben rakam almış başını gitmiş.. yinede ben kocaman teşekkür ederim herkese.. bende şimdi sıradan teşekkür edeceğim her birinize