Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 782,465
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Güzel manzaralar eşliğinde daha evvel Anoff gürubundan çok sevdiğim ve çok değer verdiğim abilerimi de ağırladığım köy evime doğru ilerliyorum

Etiketler

Doğa o kadar muhteşem ki başınızı çevirdiğiniz her yerde bir hareket var kuşlar, kelebekler, inekler ve en güzeli de bu senenin yavrularını gözlemleyebilmek

Bu güzel manzaralar eşliğinde bu gece konaklayacağım köy evime ulaşıyorum ertesi gün tekrar yola koyulmak üzre biraz enerji toplamalıyım

resimler,anlatımın harika kalbi güzel insan emeklerine saglık,ellerine sağlık hemde böyle kendi başına gezmek olmuyor ! ne yerler varmış ankarada sayende ögrendik ama gönül görmek istiyor.

orhan19' Alıntı:
resimler,anlatımın harika kalbi güzel insan emeklerine saglık,ellerine sağlık hemde böyle kendi başına gezmek olmuyor ! ne yerler varmış ankarada sayende ögrendik ama gönül görmek istiyor.

İnşallah orhan abim ben keşif yapıyorum uygun bir zamanda bir organizasyon yaparak hep birlikte gideriz
Bu arada daha evelde söylemiştim yeni aracın tekrar hayırlı olsun kazasız kullanmak nasip olsun, nasıl abi memnunmusun toyotadan

Ertesi gün yola çıkmadan evvel bahcemden bir kac fotoğraf

Bu kez orman yollarında geziye devam ediyorum bakalım karşıma ne güzellikler çıkıcak

Güzel manzaralar eşliğinde yola devam

O küçük kuştan sonra ilk olarak bu karga kardeşler çıktı karşıma

Karşıma çıkan ilk yaylada bu hüt hüt kuşlarına rastlıyorum

Hüt hüt kuşlarından sonra ormanda ilerler iken bu güzel kızılgerdanı fotoğraflıyorum

Bir gün ormanlarda kuşlardan daha fazla çöp ve bidon görürsem hiç şaşırmayacağım nasıl bir milletiz anlamıyorum en ücra yerlerde dahi bu çöpleri görmek mümkün ve her yıl bu ormanlarda kesilen ağaçları görmekten bıktım 20 yıldır kese kese bitiremediler

ve yaylada hayvan sürülerine rastlıyorum yılkı atları, merkepler ve sığırlar