KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Savaş hocam Kızılcahamamın doğası nefis tabiki hiç bişiye değişmez ama motorla hem önce yol yap hem sonra toprak yap günübirlikte zorluyo. Şimdi havada erken kararıyo zaten. O sebepten az daha yakın yerler bu mevsime uygun. Bu arada TRT arkaları Mühye filan kafada ezbere
@Monti
Eski kumayı boşadım.
Bu yeni Kuma
üçlersek o metres oluyormuş (Savaş bey den öğrendim bunu da )
Bu arada Aşkım ise estetik yaptırıyor sanayide Yazık o cok Kahrımı çekti. Son oynaşmamızda çayırda fazla oynadık 2 takla atınca heryeri ne estetik farz oldu.
Ama hala onu cok seviyorum.
Rota çalışmalarına devam
Ayın 21-23 ü arası düzce oyunlarına kamplı katılmazmısınız ?
Bu arada Aşkım ise estetik yaptırıyor sanayide Yazık o cok Kahrımı çekti. Son oynaşmamızda çayırda fazla oynadık 2 takla atınca heryeri ne estetik farz oldu.
Ama hala onu cok seviyorum.
Rota çalışmalarına devam
Ayın 21-23 ü arası düzce oyunlarına kamplı katılmazmısınız ?
Başkan üzüldüm aşkının takla atmasınada ama sizin yaptıklarınıza az bile oluyo valla. Bereket çok sağlamlar bunlar.
İş gereği 18-23 Bosnaya gidiyorum yoksa gelmek isterdim. Bu arada geçtiğimiz hafta sonu Nallıhan Sarıçalıdağında kamp yaptık 14 kişi kadar . Çok ciddi soğuk aldık hepimiz. Mevsim dönmüş artık.
Başkan Forester 2.0 Dizel hemde boksçu dizel ordan takıldım zira ev-iş git-gel günlük min. 110 km benim. Benzinli mümkün değil bana.
Başkan üzüldüm aşkının takla atmasınada ama sizin yaptıklarınıza az bile oluyo valla. Bereket çok sağlamlar bunlar.
İş gereği 18-23 Bosnaya gidiyorum yoksa gelmek isterdim. Bu arada geçtiğimiz hafta sonu Nallıhan Sarıçalıdağında kamp yaptık 14 kişi kadar . Çok ciddi soğuk aldık hepimiz. Mevsim dönmüş artık.
Başkan Forester 2.0 Dizel hemde boksçu dizel ordan takıldım zira ev-iş git-gel günlük min. 110 km benim. Benzinli mümkün değil bana.