İyi akşamlar herkese, haftaya büyük etkinliğimiz olduğundan bu hafta spontan etkinlik olmayacaktır. Andoff'un organizasyonuna gidilebilir pek tabiki büyük bir ihtimalle bende orada olmaya çalışacağım fakat sonrasında grup olarak spontan bir Offroad veya mangal durumları söz konusu değildir fakat bu demek değildirki birkaç arkadas bulusup Off Road mangal vs yapamaz .
İyi akşamlar herkese, haftaya büyük etkinliğimiz olduğundan bu hafta spontan etkinlik olmayacaktır. Andoff'un organizasyonuna gidilebilir pek tabiki büyük bir ihtimalle bende orada olmaya çalışacağım fakat sonrasında grup olarak spontan bir Offroad veya mangal durumları söz konusu değildir fakat bu demek değildirki birkaç arkadas bulusup Off Road mangal vs yapamaz .
Erkan fotoğraflar çok güzel gerçektende eline, gözüne , deklanşörüne sağlık kardeşim. Seninle tanışana kadar bende kendimi çok fotoğraf çeken biri sanıyordum arkadaşlar bana kızardı sürekli durup fotoğraf çekiyorsun diye seni görseler ne derler bilmiyorum
Erkan fotoğraflar çok güzel gerçektende eline, gözüne , deklanşörüne sağlık kardeşim. Seninle tanışana kadar bende kendimi çok fotoğraf çeken biri sanıyordum arkadaşlar bana kızardı sürekli durup fotoğraf çekiyorsun diye seni görseler ne derler bilmiyorum
Teşekkür ederim mesut abim aslında fotoğrafların 4/1 nide yüklemedim sıkılmayın diye bana da çok kızıyorlar dakka başı yolda duruyorum diye
Foto safari hic fena fikir değil abi bunu 1 yada 2 araç ile hem keşif hemde fotoğraf çekmek için uygun bir zamanda gercekleştirelim mesut abim
Selamun Aleyküm Ben Aranıza Yeni Katıldım. 1998 Model 2.2 GLS Opel Frontera A Aldım. Araç Önceden Makam Aracı Olarak Kullanılmış Ve Temiz Olduğu İçin Satın Aldık. Yalnız Araç Benzinli LPG Taktırmak İstiyorum. LPG Markası İçin Ne Önerirsiniz? Ankara"da Bildiğiniz Bi İyi Usta Var Mı? Araştırdığım Kadarıyla Markanın Yanı Sıra Ustanın İşçiliğine Bağlıymış Her Şey. Yardımcı Olursanız Çok Teşekkür Ederim