Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 801,251
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Burak listeyi yenile artik sana zahmet.aksam etkinligin var 3 gundur liste yok ortada beyler bikininizi,paleonuzu unutmayin.bu arada bulusma noktasinida belirle burak.cubuk yolunun neresi kardes..?

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Erkan Nezir sen beni öldüreceksinArabanın bagajına gizlenecem c.tesi akşamlarıMaşallah memlekette gezmediğin yer kalmadı.Birde etkinliklere gelsen)))

Abim etkinliklere gelmeyi cok ama çok istiyorum ama bi türlü izinlerim uyuşmuyor ama pazar bir aksilik olmazsa sizlerleyim

Az önce Burak'la görüştüm gezenbilire giremiyormuş. Etkinlik ile ilgili facede ki notunu buraya kopyalıyorum...

Burak Mehmet Üçkol -Abilerim saat 19:30 da havaalanı yolundan Çubuğa döndükten sonra sağ taraftaki cepte buluşalım... terlik-havlu-mayo haricinde bişey getirmenize gerek yok... Dinçer Izzet Canol abimin nasıl çalıştığını öğren diye verdiği kamerayla su altı çekimleride yaparız

Kaldığımız yerden devam

Yemyeşil ormanlar içinde insan huzur buluyor

Rotamızdan sapmadan orman yollarında ileriliyoruz fakat hiç bilmediğimiz bir bölge her an kaybolabiliriz

Bir ara rotamızdan cıkmışız bunu karşımıza cıkan bu yaylayı görünce anladım haritada yayla olmaması gerkiyordu, iyiki de çıkmış yoksa çankırı nın orta ilçesine kadar gidebilirdik

Yayladan geri dönerek girmemiz gereken yolu 2 kilometre geride buluyoruz ve ilk fotoğrafta ki kayalıklara orman içinden ilerlemeye devam ediyoruz

O kadar hoş manzaralar var ki insanın dönesi gelmiyor ankaraya

Bu günlük bu kadar, herkese hayırlı akşamlar dilerim