KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ıspatına gelince: aşkın senindir; cherokee benim işte...
,sevgilin bir var bir yoktur: biliyorsun X5 i abime sattım.
metresinden kurtulmak istersin yakandan düşmez >; honda 2 aydır satılık 34 bin tllik arabayı 32,5 a bırakıyorum alan yok....... eee haklımıyım tabirlerde))))
Hemen başlatalım başkan motora seni. Bu ülkede motorun yaygınlaşmasına ihtiyac var. ciddi düşünürsen önce teorik eğitimini sonra pratik eğitimini aldırırız. sonra devam etmek istersen küçük cc motorla başlatırız. Böyle kuralına göre oynarsan riskleri minimize etmiş olursun.
Değerli doğasever arkadaşlar burada paylaştığınız bilgi ve fotoğraflara için sizlere teşekkür ederim.Bizlere faydanız çok oluyor.Bende yeni 4*4 Mıtsubıshı L200 aracımla en kısa zamanda doğayla buluşmayı planlıyorum.Kısa zamanda paylaşımlarınıza katılmak umuduyla...
çok teşekkür ederim.Amatörlüğümü biraz il sınırlarında atalım sonra muhakkat şehir dışı dediğiniz gibi organizasyonlara katılırım..hem şimdi hanım hamile bırakamıyorumda yanımda getiremiyorumda
Değerli doğasever arkadaşlar burada paylaştığınız bilgi ve fotoğraflara için sizlere teşekkür ederim.Bizlere faydanız çok oluyor.Bende yeni 4*4 Mıtsubıshı L200 aracımla en kısa zamanda doğayla buluşmayı planlıyorum.Kısa zamanda paylaşımlarınıza katılmak umuduyla...
çok teşekkür ederim.Amatörlüğümü biraz il sınırlarında atalım sonra muhakkat şehir dışı dediğiniz gibi organizasyonlara katılırım..hem şimdi hanım hamile bırakamıyorumda yanımda getiremiyorumda
Hemen başlatalım başkan motora seni. Bu ülkede motorun yaygınlaşmasına ihtiyac var. ciddi düşünürsen önce teorik eğitimini sonra pratik eğitimini aldırırız. sonra devam etmek istersen küçük cc motorla başlatırız. Böyle kuralına göre oynarsan riskleri minimize etmiş olursun.
Başkan senin heybete göre ufaklık 600 cc den başlar derim ben ama en doğrusu eğitimin arkasına deneyip bulmak.
Lisede tek teker herkez gider yada gitmeye çalışır ama o yıllar arkada kalmıştır. Eğitim şarttır.
Bu arada ibiş keyfi özlemlerindeysen 2 teker olayına hiç girme bu iş tam ırgat işi. 35 derece havada kafaya kask tak, kaskın için min 60 derece olur. mont giy kırmızıda durur durmaz yaz ortasında kaynar duş almış gibi olursun. Yok botlar , pantalon eldiven. vallah bunları düşününce motoru bırakasım geldi bi an. :'( :'( :'(