Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 807,785
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Kaliteli organizasyon bu olsa gerek. Gelen ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Etiketler

Ve benden son fotoğraflar, bir kez daha bu geziyi organize eden savaş beye ve emeği geçen, katılan herkese teşekkür ederim.
Aranızda olmak ve sizleri tanımak beni çok mutlu etti

Paylasimlar icin cok tesekkurler. Harika fotograflar guzel gunu ozetlemisler.

bende eğlendim gerçekten güzel bir gündü...Katılım gösteren herkese teşekkürler...

Arkadaşlar iyi günler,
Ankara'da Hella sis farı bulabilceğim klips dünyası dışında neresi var 700ff modeli arıyorum.

mozbay1907' Alıntı:
Arkadaşlar iyi günler,
Ankara'da Hella sis farı bulabilceğim klips dünyası dışında neresi var 700ff modeli arıyorum.

Ostim metro istasyonunun oradan örnek sanayi istikametine doğru giderken İş bankasını 100-150 metre geçince sağda küçük bir pasaj var içinde Hella nın bayisi var ismini hatırlayamadım, ben oradan almıştım, bir bakın isterseniz.

Teşekkürler cumartesi günü bir bakıyım.Sizin resimdeki araçdakilermi aldıklarınız ?

SEVGİLİ DOSTLAR;
Bir etkinlikte daha gerçekten kaliteli, gözlerine baktığımız zaman güzellikten başka birşey göremediğimiz insanlarla beraber olduk ve şimdiden 9 aralıktaki büyük etkinliğe konsantre olmaya başladık.Tüm dostları 9 aralıktaki büyük etkinliğimize de bekleriz.Herkese selam ve saygılar...

mozbay1907' Alıntı:
Arkadaşlar iyi günler,
birde ivedik de oguz oto sport ta var
700 ff yayici 200 -240 tl ciftine istiyor