KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Muratcim ben ve Tuncay abide alacak beraber gidelim alalim uygun fiyat olabilir toplu alimda Hakki bey de alacakti hep beraber gidelim. Sen ne zaman gideceksin?
merhaba arkadaşlar dünki toplantı sonrasında ayrılmak zorunda olduğum için kusuruma bakmayın daha önceden planlanmış bir programdı en azından toplantıya katılmak ve yeni arkadaşlarla tanışmak eskileri tekrar görmek benim için keyifliydi. fotolardan gerçekten güzel bir organizasyon olduğu belli üzüldüm orda olamadığıma ama 9 undaki etkinlikte orda olacağım. savaşa etkinliği düzenlediği için ve katılan herkese fikir beyan edenlere candan teşekkürler. hep birlikte herkesin eğleneceği organizasyonlar yapmak ümidiyle. fotoğraf çekenlerin ellerine sağlık
Muratcim ben ve Tuncay abide alacak beraber gidelim alalim uygun fiyat olabilir toplu alimda Hakki bey de alacakti hep beraber gidelim. Sen ne zaman gideceksin?
Çağın araştırmaya devam sen ne modeli arıyorsun ben Ankarada bi takım buldum 700 ff delici 2. takımı bulsam tamam siz ne arıyosanız onlarıda soruyum kafanızda model var mı?
Ilk aklima gelen Ankara kelimesindeki A harfinin daga benzer bir egimi oldugu icin ona bir arac tirmandirabiliriz ;D ilk aklima gelen bu herkes fikrini paylasirsa olgunlasir aksam bir ugrasayim resimleri paylasirim. Belki demo sticker i 9 una yetistiririz.
Çağın araştırmaya devam sen ne modeli arıyorsun ben Ankarada bi takım buldum 700 ff delici 2. takımı bulsam tamam siz ne arıyosanız onlarıda soruyum kafanızda model var mı?