KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Babamda bir gariplik var o zaman Monti hocam))
Şaka bir yana ben sevmek derken şunu kasteddim; adam cebinde parası var cherokee hastasıyım diyor birgün alacam diyor ama almıyor.Yada arabası var satıp alacam diyor ama yapmıyor.Sevmek bu değil.Benim gibi x5 i satıp alabiliyormusun O dur sevgi.Motor işine gelince. Dediğin gibi çok meşakkati var.Emek istiyor.4 amortisör üzerinde salınarak elini camdan atarak etraafı izleyerek rahat koltuğunda oturup gidilen birşey değilSürekli mücadele ve dikkat.Çok sevmek lazım, heves etmek değil.
Ben motor kötü falan demiyorum.Şu an bir hayabusam olsun isterdim.( gerçi yaş ilerledikçe enduro ağır basıyor) O kadarda iddialı bir motor yazdım bak ben zahmet ve meşakkatinden bahsediyorum.mesela Murat geçen hafta çıktığımız dağa/orman yoluna motorla çıkarmısın?
100 tane milyon dolarım olsa hayabusa ve onun türevlerinin yanına yaklaşmam.
outlaw06' Alıntı:
Ben motor kötü falan demiyorum.Şu an bir hayabusam olsun isterdim.( gerçi yaş ilerledikçe enduro ağır basıyor) O kadarda iddialı bir motor yazdım bak ben zahmet ve meşakkatinden bahsediyorum.mesela Murat geçen hafta çıktığımız dağa/orman yoluna motorla çıkarmısın?
Savaş hocam yol varsa motor gider. toprak olsun çamur olsun asfalt olsun. içinden geçemezse yanından geçer. oda olmazsa sırtlarsın 3 kişi geçirirsin yaw.
o dediğin rotayı aldım. yakın zamanda yapalım size resimlerini göndercem. hatta belki yarın yaparız. üstelik şu an motorda yol lastiği var.
Başkan kızlcahamam soğuksudan girdik. Dağlardan çeltikçiye indik. güdül sorgun göletine girdik çıktık. Ayaş üzerinden döndük. 310 km suladık. Google maps bizim gittiğimiz yolları tanımıyo. Google earth de çizcem bu rotayı. çok güzel rota oldu. Bide 30 km mıcıra yakalanmasaydık dahada nefis olcaktı. :-\ :-\