Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 668,925

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş bey;
Çabalarınız için teşekkürlerimi bildirmek isterim.Sizinle ilk katıldığınız fidan dikilen etkinlikte tanışmıştık.Hep takip etmeme rağmen zaman sıkıntısından dolayı etkinliklere katılamaıyorum.Ancak 9 Aralık ta inşallah bende varım.Yemek konusunda herkesin kendi yiyeceğini getirmesi taraftarıyım.(zevkler ve renkler meselesi).
Çerkeş yol ayrımında saat 12:00 a kadar beklemek iyi olurda kış günü saat 16:30 gibi hava kararıyor bunu da dikkate alıp ona göre çıkış saati belirlemek iyi olur diye düşünüyorum.
Herkese selamlar,saygılar.....

Orhan bey çok rica ederim, kesinlikle bir özür beklemiyorum.O listeye özellikle adınızı yazmamdaki amaç; sizin çok hevesli ve özellikle etkinlik bekleyen biri olarak ; geçtiğimiz büyük etkinlikte aracınızın arızalanması ve baya sizi üzmesini hatırladığım içindi.Her zaman etkinliklerimizde tüm dostlar gibi sizinde başköşede yeriniz hazır.Selamlar

Abi tabiiki bekleriz.Fidan dikme etkinliği harikaydı inşallah sizlerle bu etkinlik de güzel olacak.
- Yemek konusu evet; genel istek üzerine herkes kendisi getirsin olsun.
-Çerkeş yol ayrımında 12 ye kadar bekleriz derken espri yapmıştım.Yani orada buluşmayalım, orada buluşursak gecikeni vs beklerken çok zaman kaybederiz demek istemiştim.
-C.tesi gidip kamp atmak isteyen 3-5 araç var.O arkadaşlar c. tesi Mesut Köse Abi vasıtası ile buluşup gidecekler.Pazar sabah için en geç saat 8,30 da buluşup yola çıkmamız lazım ki günü ve doğayı dolu dolu yaşayalım.
-Cuma günü listeyi çıyorum inşallah.
Herkese saygılar

ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBUNUN BİRBİRİNDEN KIYMETLİ MÜDAVİMLERİ ;GURUP STİCKER IMIZ BASILMIŞTIR.DAHA EVVELDEN ZATEN STİCKER BELİRLENMİŞTİ.SİZDEN RİCAM ŞUDUR;BİR TASARIMCIYA DAHİ STİCKER TASARLATSAN BEĞENEN DE OLUR BEĞENMEYEN DE OLUR.O ANLAMDA ELBETTE BEĞENMEDİĞİMİZ NOKTALAR OLSA DA GENEL OLARAK ÇOK ÇOK HARİKA OLDU DÜŞÜNCESİNDEYİM.
-DİLEYEN ÖVEÇLER 4. CADDE (KABİL CAD) NO;151 ELİT EMLAK DAN EDİNEBİLİR.STİCKERLAR BENDE.
-STİCKERDA ÖZETLE HAYVAN SEVGİSİ, ARAÇ VE 4X4 SEVGİSİ DOĞA SEVGİSİ VE ANKARA SEVGİSİ NE DEĞİNİLMEK İÇİN BU ANLAMDA FİGÜRLER SEÇİLMİŞTİR.
-SEÇİLEN ARAÇTA MARKA ÖZELLİKLE ASLA SEÇİLMEMİŞ OLUP ,ÖZELLİKLE GURUPTA KİMSEDE OLMAYAN BİR MODEL SEÇİLMİŞTİR
-RENKLER TAMAMEN SPONTAN VE KULLANILAN İMGELERİN KENDİ RENGİ OLUP KİMSE BİR YERE ÇEKMESİN
-ÇAM AĞACININ ÜZERİNE BİRDE KÜÇÜK BAYRAK LOGOSU OLACAKTI AMA ÇOK ÇALIŞMAMIZA RAĞMEN OLMADI.ZATEN ANKARA YAZIYOR.ANKARA DEMEK VATAN DEMEK TÜRKİYE DEMEK))
HAYIRLI OLSUN...

Savaş Bey,
Emeğinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş, ben beğendim.

Savaş Abi Ellerinize sağlık Akşam geçereken eğer açık olursa işyeriniz (Saat 18:30 Gibi almak isterim stickerimi)

Bu arada kapsamlı bi revizyon için aracımı servise bıraktım olurda ayın 9 una yetişmezse Mondeo ile gelicem buluşmaya...Buluşmanın yupılacağı yer binek aracın çıkabileceği bir yermidir acaba ?

savaş abi düşüncelerinize emeginize sağlık güzel olmuş..

Abicim rica ederim.Akşam 19,00 a kadar açığız.
Ben en son ışık dağına geçen sene nisanda gitmiştim.O zaman 26-27 aracın 6-7 si binekti.Binek araç la gidilen bir yer yani.

Savaş merhaba çabalarında başarılar dilerim sonra baktı gitti deme

dopamin' Alıntı:
Savaş merhaba çabalarında başarılar dilerim sonra baktı gitti deme
Ömer abi çok teşekkürler saygıdeğer abim.Baktı gitti derim ;çünkü tecrübelerinden faydalanmak istiyorum))Bütün arkadaşların emeği var elbet.Sağol abi))

SON KONULAR - FORUM