KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Resimleri olmaz ise face deki grubumuzdan da yayinlayabilirsiniz sanirim. Yuklemek kolay olur en azindan.
Buradan da linkleyebilirsek mutlulugunuza bizde ortak olalim.
Resimleri olmaz ise face deki grubumuzdan da yayinlayabilirsiniz sanirim. Yuklemek kolay olur en azindan.
Buradan da linkleyebilirsek mutlulugunuza bizde ortak olalim.
senin L 200 un arkada çeki demiri vardır. Bi tane römork alıyoruz, sonra da aşadaki moturdan alıyoruz . bunla her yere dalarız berabercene. kol bacak kırmak serbest.
3 gun sonra 45 dereceyi bu çıkmıyo diyoz sonra 2 zamanlı special makina alıyoz artık kafayıda kırabiliriz.
senin L 200 un arkada çeki demiri vardır. Bi tane römork alıyoruz, sonra da aşadaki moturdan alıyoruz . bunla her yere dalarız berabercene. kol bacak kırmak serbest.
3 gun sonra 45 dereceyi bu çıkmıyo diyoz sonra 2 zamanlı special makina alıyoz artık kafayıda kırabiliriz.
1- Tarlaya uctum. Yagmur oluğundan sıcrayarak taralaya havada 15-20 metre kjadar süzüldükten sonra yumuşak bir iniş yaptım.
2- Köy yolunda virajda karşıma cıkan traktör bugday sapları yüklü geliyordu. O suratle traktör den sarkan samanlar ile böğürtlenlerin birleştiği karanlık noktaya daldım. Nasıl cıktım hatırlamıyorum.
3- Gerisinde de ağırlığını taşıyamayıp yan yatırdıklarım