KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gunaydin herkese. Kar manzarali bir gune uyandim. Yagis durdugu icin yollar acik ;D 3 gun hic durmadan yagsa ve belediye yollari acmasa ;D ;D ;D bize gun dogar mi acaba?
Ya Erkan hocam her sabah bilgisayarı açtığımda senin şu güzel resimli günaydın mesajlarını görünce güne daha bi güzel başlıyorum inan yüreğine sağlık, devamını bekliyoruz hergün.... Herkese kocaman bir Günaydın da benden
Abi ben 150 bin veripte rubicon alacağıma 20 bin e aldığım araca 20 harcar rubicon sahibine; hadi sıkıysa gel peşimden derim
Ben 3 sene evvel ferrari f355 berlinettaya takmıştım Erkan abi. İstanbulda vardı bir tane 135000 tl ye o zaman hiç unutmam.Hatta bir tanede spıder vardı (kabrio su) 145000 tl ye.Face de avatarımda sürekli yazardı;hedef 2013 baharı F355 diye Sabahları gider turan güneşte alkan otoda ferrari lere bakardım eee kızı bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya demiler ya; offroad çu olduk
Allahım allahım; daha evvel Uğur dündarın programında 15 saniyelik bir emlak konusunda konuşmam yayınlanmıştı, şimdi Flash tv den aradılar yarın ropörtaja geliyorlar Heh heh Ben Savaş aaolu)))Tv lere çıkacam
Allahım allahım; daha evvel Uğur dündarın programında 15 saniyelik bir emlak konusunda konuşmam yayınlanmıştı, şimdi Flash tv den aradılar yarın ropörtaja geliyorlar Heh heh Ben Savaş aaolu)))Tv lere çıkacam
Evvelki reklamında elemanları ile işçileri ile içiçe olan aaolu, son reklamda mimarların emeklerini alt edip kendini EN göstermeye çalışmış ama bu halk; onun maslak 1453 demekle Fatih Sultan Mehmet olamayacağını biliyor.Yaw aaolu ölecen mirasın için 15 sene mahkemelerde gezecek sülalentarih hayal edenleri değil yapanları yazar sanıp seni tarihmi yazacak sanıyorsunseni sadece magazin haberlerinde miras kavgan ve ormanları betona çevirmenle anacaz
Erem abi o haritalar 123, sayfada.Erkan Nezir kardeşimiz yayınladı abi.
Bizde tükkana gelelimde abi tv ye çıkalım ünlü oluruz hatta flash tv yi pazar günkü buluşmaya çağıralım araçların etrafında dönelim dans edelim hemen bir program yaparlar bunu malum flash tv ne zaman açsam zaplarken bi coşku bi oynama cümbüş. ;D ;D