KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1- Tarlaya uctum. Yagmur oluğundan sıcrayarak taralaya havada 15-20 metre kjadar süzüldükten sonra yumuşak bir iniş yaptım.
2- Köy yolunda virajda karşıma cıkan traktör bugday sapları yüklü geliyordu. O suratle traktör den sarkan samanlar ile böğürtlenlerin birleştiği karanlık noktaya daldım. Nasıl cıktım hatırlamıyorum.
3- Gerisinde de ağırlığını taşıyamayıp yan yatırdıklarım
Bazen diyorum devlet bana iyi bir emekli maaşı bağlasa, yada kirada 6-7 tane evim olsa.Oh ayda eder 3,500 tl gelir gitsem bir karavan alsam.kapısına cherokeemi koysam.Bir akşam mangal yaksam, bir akşam balık tutsam, birgün keşif gezisi yapsam bir hafta sahilden tur yapsam...
Bazen diyorum devlet bana iyi bir emekli maaşı bağlasa, yada kirada 6-7 tane evim olsa.Oh ayda eder 3,500 tl gelir gitsem bir karavan alsam.kapısına cherokeemi koysam.Bir akşam mangal yaksam, bir akşam balık tutsam, birgün keşif gezisi yapsam bir hafta sahilden tur yapsam...
Ömer abi alarma ne hacet ;kurtboğazında iftarda gördün, benim 1,5 yaşında bir kızım var gece 4 te bir fasıl sabah 7 de bir fasıl yapar babasına.Uyanmazsam burnumu ısırıyor vallahi)))))))) 7 den sonra uyu uyuyabilirsen...
İyi uykular ankaram. Siz ev tatil karavan emeklilik hayalleri kurun. Ben se hakkariye hangi yoldan giderim hesaplari yapiyorum.
Carpiyom boluyom naparsam yapayim git gel 3000 km. Audi nin motorunu acacam galiba birazcik bu hafta
Arkadaşlar, Hıdırlar Yaylası'na bir daha giderseniz, tavsiye ederim Manda yoğurdundan yapılma ayran için, yalnız çok ağırdır dikkat edin, ben yayladan aşağı gözlerim kapanarak inmiştim
Işık Dağı'nın karşısı Bülent Abi, Güvem tarafından, dağ yolundan da gidilebiliyor, Hıdırlar Köyü'nün Yaylası ama başka köylerden de kalanlar var, yazı orda geçirirler, çok güzel bir yayla, Karadeniz gibi...