ayhan_41 Kamp I Mesajlar 121 Tepkime Puanı 18 Yer kocaeli-izmit 16 Eyl 2015 #1 merhaba iyi akşamlar , yarın kısmetse 2008 xtarail almayı düşünüyorum.Araç antalyada aracı gösterebileceğim, önereceğiniz servis varmı acaba teşekkürler
merhaba iyi akşamlar , yarın kısmetse 2008 xtarail almayı düşünüyorum.Araç antalyada aracı gösterebileceğim, önereceğiniz servis varmı acaba teşekkürler
orgasmatron Zirve Mesajlar 1,841 Tepkime Puanı 993 16 Eyl 2015 #2 ayhan_41' Alıntı: merhaba iyi akşamlar , yarın kısmetse 2008 xtarail almayı düşünüyorum.Araç antalyada aracı gösterebileceğim, önereceğiniz servis varmı acaba teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Yesil akdenizde etap oto, Guclu usta , iyi nissancidir, sadece guclu ustayla muhatap olun selamlar ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayhan_41' Alıntı: merhaba iyi akşamlar , yarın kısmetse 2008 xtarail almayı düşünüyorum.Araç antalyada aracı gösterebileceğim, önereceğiniz servis varmı acaba teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Yesil akdenizde etap oto, Guclu usta , iyi nissancidir, sadece guclu ustayla muhatap olun selamlar ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayhan_41 Kamp I Mesajlar 121 Tepkime Puanı 18 Yer kocaeli-izmit 16 Eyl 2015 #3 orgasmatron' Alıntı: Yesil akdenizde etap oto, Guclu usta , iyi nissancidir, sadece guclu ustayla muhatap olun selamlar ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
orgasmatron' Alıntı: Yesil akdenizde etap oto, Guclu usta , iyi nissancidir, sadece guclu ustayla muhatap olun selamlar ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
ayhan_41 Kamp I Mesajlar 121 Tepkime Puanı 18 Yer kocaeli-izmit 19 Eyl 2015 #4 ayhan_41' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Güçlü ustaya buradan da teşekkürler.Çok ilgilendi saolsun.Sıkıntı olmadığını bilince arabayıda aldık.. hayırlı olsun inş.
ayhan_41' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Güçlü ustaya buradan da teşekkürler.Çok ilgilendi saolsun.Sıkıntı olmadığını bilince arabayıda aldık.. hayırlı olsun inş.
orgasmatron Zirve Mesajlar 1,841 Tepkime Puanı 993 19 Eyl 2015 #5 Foto alalım ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orgasmatron Zirve Mesajlar 1,841 Tepkime Puanı 993 19 Eyl 2015 #7 Simdi hayirli olsun ) ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayhan_41 Kamp I Mesajlar 121 Tepkime Puanı 18 Yer kocaeli-izmit 19 Eyl 2015 #8 orgasmatron' Alıntı: Simdi hayirli olsun ) ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
orgasmatron' Alıntı: Simdi hayirli olsun ) ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.
ayhan_41 Kamp I Mesajlar 121 Tepkime Puanı 18 Yer kocaeli-izmit 28 Eyl 2015 #9 Sevgili arkadaşlar bir sorum daha olacak x trail için navigasyon geri görüş kamera. Ne tavsiye edersiniz . Taktırmak istiyorum .. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sevgili arkadaşlar bir sorum daha olacak x trail için navigasyon geri görüş kamera. Ne tavsiye edersiniz . Taktırmak istiyorum .. Sent from my iPhone using Tapatalk