bundan sonra da bu şekilde kimsenin bir aracı toplayabileceğinin zannetmiyorum elinize sağlık.Bende de 130 luk V8 defender var ,konuyla direk alakalı değil ama araca koyduğunuz motor istediğiniz performansı gösterdimi , yakıt tüketimi hangi seviyede , V8 makine ile kıyaslanırsa yeni koyduğunuz motorun performansı nasıl bilgi verebilirmisiniz teşekkür ederim.
güzel araç olmuş epeyi süslü olmasının yanında sağlam bir duruşu var yalnız konu boyunca bir kaç kişi sormuş ama benzinliden dizele geçişi nasıl hallettiniz yada hallettiniz mi o konu havada kalmış.
bu konuda aydınlatıcı bir mesaj atarsanız forumda eminim pek çok proje start alır herkes pumayı sever
bugune kadar hazırlanan defenderlar içinde bölesini görmemiştim her şey düşülmüş gereginden fazlasıyla tek kelımeyle 10 numara keyıflı suruşler emeğinize sağlik
Tek cümle; Bu arkdaşın yanında çırak olmak isterdim. İki elinde bin hüner maşallah. Yani tamirci , modifiyeci olasım geldi resimlere baktıkca. Özveriyle, içtenlikle çalışıyor. İnşallah daha çok imkan elde ederde ülkemizde de çoğu hizmetten faydalanırız. Tebrikler Ustam.