KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ResimLerine 3 kere baktığım Tek Land bu!
Usta diyecek bir şey bırakmamış. Tebrik ederiz...
Ancak topLayan kadar toplatanında hakkını yememek Lazım.
Bu şekil bir Hurda araca bu kadar para harçamak her baba yiğidin hakkı değil.
Tebrik ederim topLayanıda, topLatanıda...
Kazasız beLasız GezinmeLer diLiyorum.
walla yapanlarin ellerine saglik ozellikle boyle hos bi konsol ortaya cikardiklari icin tebrik ediyorum kendilerini...kaliplar cok zormu ? satisa sunumu varmi bu konsollun?
walla yapanlarin ellerine saglik ozellikle boyle hos bi konsol ortaya cikardiklari icin tebrik ediyorum kendilerini...kaliplar cok zormu ? satisa sunumu varmi bu konsollun?
Bunu yapan Erol diye bir arkadaş... Ve bu ilk eseri değil, havalandırmaların kenarına gelince 2011 Land'in katalok resimlerinden kalıbını kendisi çıkarttı... yaklaşık üç hafta uğraştıbu araçla... Dediğiniz gibi yaptıran da önemli ama kusura bakmasın şimdiki hale bu kadar parlak değil Aracı yptırırkenki özveriyi maalesef temiz kullanmakta göstermiyor :'(
Aslında Erol Ses e görüntü sistemleri yapıyor yaklaşık bir 14 yıllık dostluğumuz var... Balkan şampiyonu ses sistemleri var geçmişinde...
iki gün önce sohbet ettik elinde var ama; bunu yaparken çok zaman harcadığından elinde işler fazla birikmiş ve gerçekten yorulmuş Biraz dinlenmek istiyor...
iki gün önce sohbet ettik elinde var ama; bunu yaparken çok zaman harcadığından elinde işler fazla birikmiş ve gerçekten yorulmuş Biraz dinlenmek istiyor...