KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yandaki bananalar suya girdiğinde rahatca yüzebilmesini sağlayacak ve arkada normal seyyar tekne motoru sayesinde ilerleyecek
ve bananalar bir elektrik motoru yardımıyla merkezinden yukarı kalkdığında üstde tente vazifesi görecek
sanırım en hafif arazi aracı bu galiba kaç kilo olduğunu bilmiyorum. Bu sadece benim düşüncem eğer olursa suda ve karada Jeep : )
bunlar hali hazırda var zaten hatta elektirikli egzosdan vs gibi ceşitli şekillerde şirirlip kullanılıyo ama genelde hep askeri amaçla üretilmiş hatta cok eskilerden kalma bir jeep videosundada olması lazımdı yanlış hatırlamıyosam
Merhaba serdar kardeşim çizgin harika tek kusur şu panjur,u bi orjinali gibi çizebilirmisin çizgide olsa jeep ,in tüm karizma gitmiş eline sağlık gerçekten güzel proje
Merhaba serdar kardeşim çizgin harika tek kusur şu panjur,u bi orjinali gibi çizebilirmisin çizgide olsa jeep ,in tüm karizma gitmiş eline sağlık gerçekten güzel proje
Sağol teşekkürler açıkcası 7-8 yıldan beri kalem almıyorum elime normalde gerçeğiyle aynı çizerim araçları. Birde aceleye geldi bu fazla özenemedim sadece açıklama amaçlıydı