doğru yer olup olmadığını bilmiyorum ama yinede deneyeyim dedim.
offroad gezilerimizi kaydetmek için aracımın üzerine 3-4 adet kamera yerleştirmek istiyorum. ve uzun saatler kayıt alması gerekiyor. bu tip sistemlerle ilgili bilgisi olan var mı acaba?
var olan arkadaşlardan teknik yardım rica ediyorum
bu konuyu ben çok irdeledim hareket halinde çekim yapılacagıiçin maliyet çok yüksek çıkmakda
bakalım alternatif hesaplı bi tavsiyesi olacak bi ark çıkarmı
bu konuyu ben çok irdeledim hareket halinde çekim yapılacagıiçin maliyet çok yüksek çıkmakda
bakalım alternatif hesaplı bi tavsiyesi olacak bi ark çıkarmı
valla iki türlü sistem buldum.. biri kendinden kayıt yapan cihazlar...
http://cgi.ebay.com/Archos-5-60-GB-with-mini-dock_W0QQitemZ180491638422QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item2a0623d696
bu linkten inceyebilirsin...
bir diğeride notebooka usb çıkıştan bağlanan bir aparatla bilgisayara kayıt yapılabiliyor... bu hafta bu sistemi çözmem lazım... bilen varsa bir el atsın valla ;D ;D
konunun detayı hareket halinde çizinirlük çok bozuk oluyo
çamur ve hava şartları büyük etken almanyada 5 kameralı bi tepe göz görmüşdüm silecek mekanizması bile var tırafik polislerini
n özel araçları için tasarlanmış ama fiyatı çok uçuk bi rakamsı 2000 lira civarıydı 1 sene evvel
ben tek kamera kablosuz joıstik kontrollü bi düzenek hazırladım araç tavanına sabitleniyo vantuzlu
ama kamera olarak Sony HANDYCAM DCR kullandım berbat bi görüntü çıkdı ortaya kamera ve sistem arazi şartlarında pert oldu ;D ;D ;D atraksiyon halinde daha saglam bi düzenek yapmam gerekdigi dersini aldım ;D ;D ;D