Araca Komple Pütür Boya Uygulaması ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bybero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,182

bybero

Yeni Üye
Yer
Manisa
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumun sessiz takipçilerindenim. artık sessizliği bozarak konulara dahil olmanın zamanı geldi sanırım Ayrıca konuyu doğru yere açıp açmadığım konusunda emin değilim hatam olduysa lütfen bağışlayın.
Gelelim asıl konumuza Bir haftaya kadar aksilik çıkmazsa 93 model Samurai alıyorum inşallah. Araca ilk olarak kaynaklanmış kasayı kestirerek hardtop, dodik ve şnorkel uygulamayı düşünüyorum fakat hepsinden önce aracı komple boyatmam daha doğru olacak sanırım. Araca komple pütür uygulatmayı düşünüyorum fakat internette araştırmama rağmen tatmin edici birşey bulamadım pütürlü boya hakkında. Aranızda aracını pütürlü boya ile kaplayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim avantajları dezavantajları nelerdir? Aracın dışında görsel olarak nasıl durur nasıl olur hiç bir fikrim yok. Bilgilerinizi paylaşırsanız hatta örnek fotoğraf gönderirseniz inanın çok memnun olurum şimdiden herkese çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Araca Komple Pütür Boya Uygulaması ?

pütürlü boya ile boyanmış land cruiser gezenbilirde payleşılmıştı (fotoları diğer bilgisayarımda paylaşamıyorum malesef) görsel olarak çok hoş görünüyordu ancak pürüzlü yapısı ile kullanışlılığı tartışılmıştı. samurai ile amaç sadece oynamak ise denenebilir. kolay gelsin

Ynt: Araca Komple Pütür Boya Uygulaması ?

Araç ilk aracım olacak ve hem gündeliğe hemde arazide kullanacağım uzun süre satmayı da düşünmüyorum. Açıkcası pütürlü boyanım cazip gelmesindeki etkenlerden biri de fiyatı oldu. Malum öğrenci bütçesi aslında alacağım aracın boyasında hiç bir sıkıntı yok tek amacım renk değişikliği ama halen daha karar vermiş değilim. Bahsettiğiniz aracı hatırladım siyah boyanmıştı ve benim de çok hoşuma gitmişti acaba başka renkler nasıl olur diye düşünüyorum