İzmir Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü'ne başvurduğunuzda ve gönüllü yada grup olarak eğitimlere katılmak, eğitim almak stediğinizi belirttiğinizde size yardımcı olacaklardır.
ozan burdaki yoğunluğu sen biliyorsun. salı günü geldin anca bir göz teması kurabildik. ha dersenki ben haftasonları eğitimi yaparım o başka. tükkan senin. ;D
ozan burdaki yoğunluğu sen biliyorsun. salı günü geldin anca bir göz teması kurabildik. ha dersenki ben haftasonları eğitimi yaparım o başka. tükkan senin. ;D
Sanki çok iş yapıyormuşsunuz gibi birde çok yoğunuz demeniz olmuyormu??? söyleyecek kelime bulamıyorum size... ne işiniz var kardeşim?? işiniz bu değilmi ki, adam eğiteceksiniz ve bilinçlendireceksiniz ki, iş başa düştüğünde size ulaşma gereği duymadan insan kendi başının çaresine bakabilsin.. her şey araçtan çamur kurtarmaya benzemez.. kaldırın biraz kıçınızıda insan yetiştirin kardeşim.. hatta gece eğitimi yapın.. işiniz ne..?? afet hep gündüz mü gelecek veya olur sanıyorsunuz siz..?? daha ne diyeyim ben sizlere...!!!