Gökhan bey, suzuki jimn nin jantları bende var, 2 el olarak almıştım, jantlar çok temizdir.Bende suzuki samurai jipim için yedek olarak almıştım.fiyatı 4 adet 400 tl.dir.Arzederseniz size satabilirim.Jantın üzerinde lastik filan yok, sadece jant var.Yerim Adanadadır,Burada bir tanıdığınız filan varsa, gelip jantları görebilirler.
ilan benim ilanımdır. ben 15" aldım aracıma. 30*9,5 15 takmak için ancak şu an bu ebat lastikten vazgeçtim. kendim kullanıcağım diye kumlatıp boyatıp vernik attırmıştım ama nasip olmadı. daha lastik yüzü bile görmedi lastik.şu anda da başka bir parçayla uğraştığımız için biraz nakite sıkıştım ufak bi pazarlık yapabilirim. taksitli almak isterseniz ilanda get açarım
sağolun. jantları ilana koydum 15 gün önce biri aradı 10 gün sonra alıcam diye birdaha ses çıkmadı, dün sizinle konuştuk işte bu sabah da biri aradı ben jantları bugün almak istiyorum diye, öğlende aldı. zaten bu sitedenmiş arkadaş da sahibinden de görmüş ilanı. hayırlısı olsun. gene tanıdıklardan satmak isteyen olursa özel mesaj atarım ben size. iyi günler
konu hala güncelmi değilmi bilmiyorum.İsteyen olursa 4 adet 15 inç.celik cant vitarada kullanıldı şimdi yğkseltme yapıldığı için kenarda duruyor.isteyen olursa iolsun.