Arazi Araçları İçin Keyifli Ve Çalınamaz Pratik Müzik Sistemi !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaraextreme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,700

navaraextreme

Kamp III
Yer
ADANA
Sistem çok basit ilkönce 150 200 liralara bir ipod yada 50 60 liraya bi diskman alın tercihen radyolu olabilir ...

Ondansonra ufak bir amfi (oda 50 liralardan başlıyor )alıcağınız anfiyi marin olarak tercih edebilirsiniz böylece ıslandığında yada rutubette bozulmaz !

Anfiyi bir koltuğun altına bir panelin altına yada bildiğiniz sote bir yere saklayın (alacağınız anfiyi koymayı tasarladığınız yerin ölcülerine sığacak modellerden seçin)

2 yada 4 adet gene tercihen marin olabilir , kolon alın (10 cm çapından başlar 16 cm ye kadar büyür kolonlar) taktırın ama fazla gözükmeyecek şekilde

İpod yada diskman tarzı cihazlar tekbir kabloyla anfiye bağlanır yaklaşık 3 ytl civarı kablo isterseniz bide çakmaklıktan şarj cihazını alırsınız pil sıkıntısı ortadan kalkar oda 5 ytl ile 15 ytl arasında değişihyor

Akşam eve çıkarken ipod unuzu yada disk meninizi yanınıza alın böylece hırsız teyp göremeyince uzaklaşacaktır !

NOT: Bu dediklerim dahaçok eskimodel araçlar için geçerlidir örneğin jeep cj vs...

Etiketler

Ynt: Arazi Araçları İçin Keyifli Ve Çalınamaz Pratik Müzik Sistemi !

benzer bi şekilde bende yaptım eski usa arabaların radyolarına benzer bi radyo buldum görüntüsü çok hoş ve aynı zamanda 40 kanal telsiz onu takdım fm frekansına giren mp3 mp 4 ler var onlardan aldın uzaktan kumandalı hemde çakmaga takılıyo
hem arabaya orjınal bi hava kattı hem çok kullanışlı
herkese tavsiye ederim mp 40 ytl radyoyu bulabilirmisiniz bilemem
dikkat edilecek konu radyonun fm bandı olmassa işe yaramaz

Benimde Cj5'te kullandığım müzik sistemi benzer,anfi yerine elektronikçi arkadaşlarınızdan bedavaya bulabileceğiniz bir ekolayzır da aynı işi görüyor.. Akşamları sadece ıpod'umu alıp çıkıyorum araçtan

Nadir abinin portföyünde yok yok..Anında yapıştırıverir

Arka bagaj kapağındakilerde modülatör ışıklandırmaları olsa gerek.