KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI
Suzuki Samurai ve Hyundai için güneşliklerimiz mevcut değildir ..Bunun nedenide bu modeller için çok sık talep bulunulmaması,ama diğer araç güneşliklerinden suzuki samurai ve hyundai için uyarlama yapılabilir araçları görmek ölçülerini almak gerekir, Fiyatlar tüm güneşlikler için aynıdır 350 TL
Selimcim güneşliğin elimde mevcut ,boyama işine gelince ne renk istiyorsun? orjinali siyah renktedir,ama farklı bir renge boyatalım diyorsan bende hallederim yada istersen sende boyattırabilirsin ...+100 boya ücreti vardır aracın kendi rengine istediğin zaman,
spacer da elimde mevcuttur ,maslağa yolun düşerse her zaman beklerim, konuşuruz detayları,nasıl istersen..
Ben uğrarım abi haftaya cumartesi, güneşlik boyalı isterim, bordo benim kuzuki... Spacer fiyatına göre alıp almama durumu kesin değil, belki güneşlik yerine önce spacer da alabilirim, gelince görüşürüz abi, hayırlı satışlar....
Flanşlar aliminyum evet titanyum karışımlıdır,balans sorunu yapmaz sağlamdır,Ayrıca bijonları dönmesi için kontralıdır Serkan kardeşim, 1 inch 2,5 cm olur,fiyatıda sana 500 TL yaparım
Tamamdır Serkan Kardeşim ne zaman istersen ,İstanbula yolun düşersede beklerim ..gelemezsende kargo yaparım ben sana,Aracınla ilgili her konuda yardımcı olmaya çalışırım..