lazoli_55 Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer SAMSUN 12 Ara 2013 #1 Herkeze selam Benim 93 model suzuki vitara jlx im vaar Sürekli 4WD ışığı yanıyo ama arazide değil buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım lütfenn!!!
Herkeze selam Benim 93 model suzuki vitara jlx im vaar Sürekli 4WD ışığı yanıyo ama arazide değil buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım lütfenn!!!
veteriner www.bagbasiveterinerklinigi.com Mesajlar 1,931 Tepkime Puanı 34 Yer DENİZLİ Web www.bagbasiveterinerklinigi.com 12 Ara 2013 #2 Ynt: Arazi Işığı Sürekli Yanıyorr Yardım!!! Şanzımanın üstünde o ışığın yanmasını sağlayan bir soket var, sıkıntı oradadır, söküp temizleyip, diğer konuda tavsiye ettiğim wd 40 veya bir kontak sprey sıkıp deneyin.
Ynt: Arazi Işığı Sürekli Yanıyorr Yardım!!! Şanzımanın üstünde o ışığın yanmasını sağlayan bir soket var, sıkıntı oradadır, söküp temizleyip, diğer konuda tavsiye ettiğim wd 40 veya bir kontak sprey sıkıp deneyin.
lazoli_55 Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer SAMSUN 13 Ara 2013 #3 Ynt: Arazi Işığı Sürekli Yanıyorr Yardım!!! Valla baktım ama pek göremedim ;D ;DFotosu var mı nasıl bir şey resimli gösterirseniz çok memnun olurum
Ynt: Arazi Işığı Sürekli Yanıyorr Yardım!!! Valla baktım ama pek göremedim ;D ;DFotosu var mı nasıl bir şey resimli gösterirseniz çok memnun olurum