sarma ve dolma şeydanındı. börek benimdi. oda zaten hayatımda yaptığım ilk patatesli börekti. gece hazımsızlık çeken birileri olduysa benim börekten kaynaklanmış olabilir.
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar
bastn' Alıntı:
sarma ve dolma şeydanındı. börek benimdi. oda zaten hayatımda yaptığım ilk patatesli börekti. gece hazımsızlık çeken birileri olduysa benim börekten kaynaklanmış olabilir.
Teşekkür ederim
ben söylemeden gelseydi daha mutlu olurdum ya. (başarılı bir çalışma da değildi hani)
bundan sonra grup benden salatadan başka bir şey beklemesin
bastn' Alıntı:
Teşekkür ederim
ben söylemeden gelseydi daha mutlu olurdum ya. (başarılı bir çalışma da değildi hani)
bundan sonra grup benden salatadan başka bir şey beklemesin
Sevgili Nalan katılmanız yeterli ellerinize sağlık , tevazu ya gerek yok yaptığınız börekler ve salata çok güzeldi Şeydanın dolmaları gerçekten nefisti tekrar görüşmek üzere.
Hepi topu 1 tepsi börekti yahu! Sizin gruba gelemeden bitmiş demekki.. En son hakan bulu'ların olduğu masaya verebildim, sanırım sz bir sonraki masa idiniz. Bizim masa 30 kişiden fazlaydı düşünün kime yetsin?
Böreği ben yapmadım ki
Dahası ben elimi kolumu sallayarak geldim. Sağolsunlar herkes yemeğini paylaştı. Bir dahaki geziye herkese yetecek börek yapma sözü de veremem. Evimde bir davul fırınım var. 10 tepsi börek yapmak sorun değil onları pişirmek sorun benim için. Gider 10 kg börek alırım daha kolay
Ahmetçiğim iftara gelemenin sıkıntısını hemen ertesi gün bölgeye giderek civardaki bir çok köyleri dolaşarak ve yüzlerce resim çekerek attım. Yakında "İstanbulun Kuzey Köyleri" adlı bir belgesel yapmak adına keşif ve resimler ile akşam yazlığa döndüm.
Yarın ise seni ve Hasan bey kardeşimi ziyaret etmek istiyorum.
seyyah-34' Alıntı:
Ahmetçiğim iftara gelemenin sıkıntısını hemen ertesi gün bölgeye giderek civardaki bir çok köyleri dolaşarak ve yüzlerce resim çekerek attım. Yakında "İstanbulun Kuzey Köyleri" adlı bir belgesel yapmak adına keşif ve resimler ile akşam yazlığa döndüm.
Yarın ise seni ve Hasan bey kardeşimi ziyaret etmek istiyorum.