KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bende 2002 honda crv var ama artık arazi beklentilerime cevap vermiyorum, aracın sınırlarını bildiğim için çok zorlayıp dağıtmak istemiyorum, şimdi onu satlığa çıkardım mersedes g serisi güzel bir araç araştırıyorum, dizel ve 90 model üstü araştırıyorum bu araçların yakıt ve vergi durumu nasıldır acaba kullanan arakdaşlar varsa?
Çok iyi bir seçim yapmışsınız. G serisi araçlar evladiyelik araçlar,kolay kolay parça kırmaz,yolda azami bir güven sağlar.Temiz bir araç bulursanız GD 300 den şaşmayınız. Difreansiyel kilitlerinin olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir. 1987 GD 300 ün yıllık vergisi 175 +175 tl dir.
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam, bu modeller arasında ne fark var acaba? 87.000 de G 230 var 87 model ve dizel 40 bin istiyor eder mi acaba?
masallah, masallah....! iyi ki resim attin be mehmet abi [anacak o plaka rajona ters be abi... onu hemen kirarlar buralarda ] ama arac super olmus. bize motorun resmini de atsan abi
kardes, 460 alirsan 87 ve sonrasi olsun. herhalde 20-25000 tl yeter.
eger 463 dusunursen bence daha iyi secim olur.[mehmet abinin cabrio gibi temiz arac bulmak zor ]
sen buldugun araclarin link'lerini buraya at, iyi olur..
Hüseyin, gözünden bir şey kaçmıyor, dediğin doğru. Ön plaka yere yakın,bir iki kere düşürdüm, yukarıya almak için bir çalışma başlattım. Ön çeki pimine takılıp çıkarılabilen, paslanmaz çelik saçtan portatif bir model yapıyorum. Bu durumda çeki pimi de kapanmamış olacak.
GD 300 Motor resimleri
Biraz geç te olsa yazayım dedim. Bendede 86 model 240 GD var tam 19 senedir kullanıyorum ve değiştirmeyi de hiç düşünmüyorum. Herşeyi mekanik olduğundan bakımı da üzmüyor.
masallah, masallah....! iyi ki resim attin be mehmet abi [anacak o plaka rajona ters be abi... onu hemen kirarlar buralarda ] ama arac super olmus. bize motorun resmini de atsan abi
kardes, 460 alirsan 87 ve sonrasi olsun. herhalde 20-25000 tl yeter.
eger 463 dusunursen bence daha iyi secim olur.[mehmet abinin cabrio gibi temiz arac bulmak zor ]
sen buldugun araclarin link'lerini buraya at, iyi olur..
Bu arada plakayı yukarı kaldırarak menteşeli yaptım. Çeki pimini kolayca kullanmak mümkün. Çeki piminden dolayı plakayı yan tarafa koyanlar var !!! G Wagen kullanıcıları için güzel bir çözüm
Hepinize merhaba;
Ben bu siteye yeni üye oldum. İki etkinliğe katıldım. Biri geçen sene Bolu da kamp yapıldı, bu sene de Ilgaz tırmanışı yapıldı.
İstanbulda yaşıyorum ve 19 senedir 86 model G 240 dizel 5 kapı kullanıyorum. Ayrıca Ünimog kamyonetim var. Her ne kadar gürültülü ağır olsada arabamı seviyorum.