feeling SIRIUS... the star of stars Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Balıkesir Web www.siriusotomotiv.com 27 Ara 2009 #1 CJ5 için arka koltuk arıyorum. Döşemesi veya durumu hiç önemli değil. Zaten yeni döşeme yaptıracağım. Mekanizması / iskeleti sağlam olsun yeterli. Teşekkürler.
CJ5 için arka koltuk arıyorum. Döşemesi veya durumu hiç önemli değil. Zaten yeni döşeme yaptıracağım. Mekanizması / iskeleti sağlam olsun yeterli. Teşekkürler.
ulusotomotiv 1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları Mesajlar 1,493 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.ulusoto.com 28 Ara 2009 #2 Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk arka koltuksa profilden cevirip yaptırmanızı tavsiye ederim hem hareketli mekanizmanız olur hemde sıfır köşelere kullanırsınız
Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk arka koltuksa profilden cevirip yaptırmanızı tavsiye ederim hem hareketli mekanizmanız olur hemde sıfır köşelere kullanırsınız
feeling SIRIUS... the star of stars Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Balıkesir Web www.siriusotomotiv.com 28 Ara 2009 #3 Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk Aklıma gelmedi değil, ama arabada o kadar eksik var ki; bir de koltukla uğraşmak istemedim. Hatırlarsanız geçen ay bizzat gelerek sizden de bir çok malzeme almıştım.
Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk Aklıma gelmedi değil, ama arabada o kadar eksik var ki; bir de koltukla uğraşmak istemedim. Hatırlarsanız geçen ay bizzat gelerek sizden de bir çok malzeme almıştım.
ulusotomotiv 1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları Mesajlar 1,493 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.ulusoto.com 28 Ara 2009 #4 Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk gaz tankına göre yaptırmanı tavsitye edeceğimde adamlar bi aşşa aldırıyo bi yukarı
Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk gaz tankına göre yaptırmanı tavsitye edeceğimde adamlar bi aşşa aldırıyo bi yukarı
8 bir çeyrek Suzuki vitara 1.6 -3 kapı 16 valf japon testeresi Mesajlar 1,712 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 28 Ara 2009 #5 Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk Hazırda arka koltuk var gri siyah vinil deri 0533 761 70 19 bayram
Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk Hazırda arka koltuk var gri siyah vinil deri 0533 761 70 19 bayram
feeling SIRIUS... the star of stars Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Balıkesir Web www.siriusotomotiv.com 28 Ara 2009 #6 Ynt: Arıyorum: CJ5 için arka koltuk Koltuk işini bugün çözdüm gibi. İlgilerinize teşekkür ederim.