S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 10 May 2009 #17 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esracım tebrik ederim, devamını dilerim
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esracım tebrik ederim, devamını dilerim
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 10 May 2009 #18 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Tebrikler Esra sen buişi biliyorsun yavv
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Tebrikler Esra sen buişi biliyorsun yavv
Deep Zirve Mesajlar 4,559 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul Web www.mertkigili.com 10 May 2009 #19 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız tebrikler Esracım, başarılarının devamını dilerim
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız tebrikler Esracım, başarılarının devamını dilerim
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 10 May 2009 #20 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Tekrar teşekkür ederim. Bugün ödüllerimiz (?) verildi. Organizasyon hakkında yorum yapmayayım B kategorisinde yaklaşık 1200 kişi fotoğraf yollamış. 46 fotoğraf seçilmiş. Sergilenmeye hak kazanan 2 fotoğrafım :
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Tekrar teşekkür ederim. Bugün ödüllerimiz (?) verildi. Organizasyon hakkında yorum yapmayayım B kategorisinde yaklaşık 1200 kişi fotoğraf yollamış. 46 fotoğraf seçilmiş. Sergilenmeye hak kazanan 2 fotoğrafım :
BamBina Zirve Mesajlar 2,198 Tepkime Puanı 1 10 May 2009 #21 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız 1200 kişinin arasında ilk 46'a iki fotoğrafla girmek, bence büyük başarı.
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız 1200 kişinin arasında ilk 46'a iki fotoğrafla girmek, bence büyük başarı.
hural Zirve Mesajlar 1,133 Tepkime Puanı 1 Yer ümraniye 10 May 2009 #22 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esra hanım tebrikler, başarınız hepimizi gururlandırdı
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esra hanım tebrikler, başarınız hepimizi gururlandırdı
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 11 May 2009 #23 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esra bende bu işten anlıyorum galiba baştaki foto daha önce cok beğenip masaustüne koymuştum
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esra bende bu işten anlıyorum galiba baştaki foto daha önce cok beğenip masaustüne koymuştum
hsezer Hayata Benim Vizörümden Bakın © Mesajlar 92 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web hakansezer.wordpress.com 11 May 2009 #24 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Tebrikler Esracım. Süper fotoğraflar.
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Tebrikler Esracım. Süper fotoğraflar.
SEVAL www.sevalduban.com Mesajlar 3,866 Tepkime Puanı 39 Web www.sevalduban.com 11 May 2009 #25 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esracım tebrik ediyorum. Özellikle 2. fotoğrafını çok beğendim. Başarılarının devamını dilerim, ki öyle olacağından eminim...
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esracım tebrik ediyorum. Özellikle 2. fotoğrafını çok beğendim. Başarılarının devamını dilerim, ki öyle olacağından eminim...
pebble Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 254 Tepkime Puanı 0 12 May 2009 #26 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız tebrik tebrik tebrik
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 23 May 2009 #27 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esra Hanım, ufak bir gecikmeyle başarınızı kutlarım
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esra Hanım, ufak bir gecikmeyle başarınızı kutlarım
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 23 May 2009 #28 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız teşekkürler arkadaşlar
H HardStyLe Love Comes Again Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 Yer KocaeLi/D.Dere 16 Haz 2009 #29 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Harika fotoğraflar esra abla.tebrikler ..
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Harika fotoğraflar esra abla.tebrikler ..
UKALA Performance For The Camera Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer tokat-zzztanbulll 17 Haz 2009 #30 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız TEBRİKLER...
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 18 Haz 2009 #31 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Emek ve yetenek, başarıyı getiriyor. Kutluyorum sizi.. Cavid Sezen
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Emek ve yetenek, başarıyı getiriyor. Kutluyorum sizi.. Cavid Sezen
H Hawa Ana Kamp Mesajlar 55 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 23 Tem 2009 #32 Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esracım,bende ilk fotoğrafını beğendim.Başarılar diliyorum..
Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esracım,bende ilk fotoğrafını beğendim.Başarılar diliyorum..