KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar slm , malüm sitede bi ilan var. Ama araç kesin bizimkilerden birine aittir diye dşündüm. Siteyi aradım bulamadım. Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır? tel ile arayıp sormak istemedim. Araç hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Ynt: Arkadaşlar bu series hakkında bilgi alabilir miyim?
Merhabalar ;
Site sakinlerimiz bu aralar cidden sakinleşmiş. yada series sahibi veya anlayan cok az kişi diye düşünüyorum. Eskiden özelliklede böyle yardım istenen bir konu açılmışsa herkes elinden geleni yapardı.
Hadi diyelim ki ; Ramazan ayındayız ve özelliklede yaz aylarında olduğumuz için bilgisayar başında kimse yok. Ama okuyanlar bari bi yorumda bulunsaydıya. 30 kişi okumuş ama yine yorum yapan yok.
Yinede ben bi araç daha sorayim. Vatandaş ilanında bi series var. ama dizel ve kasa sac. bu araç hakkında ne dersiniz. Bu araca gidip bakacak olursam nelere dikkat etmeliyim. YAni sac kasada sadece cürük varmı ona bakayım da, motorda sorun varsa nasıl olsa bakım yaptırırız diye alayım mı? Bitlise gelen veya bitlis yakınlarında olan Arkadaş varsa beraber gidebiliriz. ben Ya erzurum yada sivasta gidecem..
Ynt: Arkadaşlar bu series hakkında bilgi alabilir miyim?
SLM :
Görüşlerinizde haklısınız malüm mevsimin yaz olması ve aylardan da ramazan ayı münasebetiyle arkadaşlar siteden uzaklaşmışlardır diye düşünüyorum. Series ler Yaşayan bir efsanedirler ilk çıktıkları özelliklere sahip series bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer.
Bu özelliklerde bir Seri III şu anda bir tek bende var sanırım Bunların dışında bulduklarınız mutlaka kıyısından köşesinden oynanmış araçlardır.
Normal binek bir araç alır gibi alacağınız araçı inceleyin. Mekanik aksamlarına bakın, motor durumuna ana ve arazi şanzumanlarına ön ve arka defransiyellere aks kafalarında boşluk olup olmadığına makasların durumuna vb özelliklere.
Bunları görmeden uzaktan yorum yapmak çok zor. Tercih tamamen size kalmıştır.
Sayğılarımla...