KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
geçtiğimiz hafta 3 arkadaş benim teriosla Arhavi ilçesindeki Sırt yaylaya kampa gittik.Yolculuk arhaviden 3 saat sürdü.Arhavi arılı köyünden 35 km stabilize yol ile 7 yayladan geçerek sırt yaylaya ulaşılıyr.Marsis dağı (3500m+-) dibindeki yaylada 2-3 yaylacı ikamet ediyordu.kamp yaptığmz bölge yusufeli arhavi ve rize fındıklı ilçelerinin kesiştiği bir nokta.kamp alanında su mevcut.1 ve 2 saaat mesafelerede olmak üzere iki tane göl mevcut.yaylanın manzara açısı 300'.yolun parça parça olarak 10 km si biraz kötü.ancak standart bir 4*4 ile rahatça çıkılabilir .yalnı lastik kestirme riski fazla.şimdi fotolar:
gps kaydı yok.artvin arhavi ilçesinden (15km mesafede asfalt yolla )çifte köprü mevkiine gelip arılı yoluna sapıyorsun.2km sonra köy içinde yayla yoluj diye tabela var. oradan 35 km ana yol ile devam ediyorun.yol üzerinde birkaç sapak var ama o sapakların ana yol dışında olduğu belli oluyor.mevsiminde gideceğin için kaybolmazssın.yada beni ara 5359652880 tayfun
kamp alanı rakımı 2900m-2950m arası. terios sıkıntı çıkarmadı,zorlanmadı.hatta 2500metrelere kadar lpg ile çıktım.bir sorun olmamasına rağmen benzine geçtim.yakıt tam oalrak ölçmedim .ama 4x4 ler arasında en uygun yakıt olduğu kesin.