Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan horse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,033
Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

cooperstt' Alıntı:
bf goodrich mud-terrain km2 kesinlikle mükemmel bir lastik...

Selamlar, aracımda yokohama geolander GO11 AT-S lastik var ve bir çok şartta(asfalt, kar ,kum) çok iyiler ancak çamur içinde ayrı bir takım için jant aldım, ama takınca 4-5 ay üzerinde kalır, dolayısı ile asfaltta da az sesli olmasını tercih ediyorum, bu yazılanların sonunda cooper STT düşünüyorum, ancak bu yeni BF Goodrich KM2 MT lastik için önerisi olan var mıdır, kullanan var mıdır, asfalt ses ve arazi perfomansı nasıldır?? ??? yardım lütfen

Etiketler

Pardon şimdiki lastiğim GO12 , yanlış yazmışım

99 Pajeromda bf at kullandım aracın asfalt performansı düştüğü gibi arazide bir işe yaramazdı pajero gibi yalıtımı sağlam bir araçda bile ses çok fazlaydı,vitarama kumho kl 71 taktım asfalt,buz,kar,çamur her koşulda çok memnun kaldım bir arkadaşımın vitarasında federal vardı o ses çekilmez kumho ile kıyaslarsam normal yol lastiği ile mt kadar fark var arada...Özetle paranız cebinizde kalsın kumho kl71 süper lastik...

Merhaba arkadaşlar
245-70-16 4 mevsim asfalt ve hafif arazi şartları için ne lastik önerirsiniz?

Dikkatlice seçilmiş,iyi bir A/T tipi lastik

kahraman826' Alıntı:
banada cevap verseniz

Piyasada en kolay bulunacak marka, cooper ve maxxis.Ben yukarıda bahsettiğim markayı aktif kullandım. Diğer markaları bilmiyorum.

Erkan bey bursa kırsalda kış uykusuna yatamamış dağdaki hayvanlar ne düşünüyorsunuz?

yavuz-çelikel' Alıntı:
Erkan bey bursa kırsalda kış uykusuna yatamamış dağdaki hayvanlar ne düşünüyorsunuz?

Esnemeye başladılar,yatarlar yakında ;D

Ynt: Asfaltta En Sessiz Mt Lastik Hangisi ?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Dikkatlice seçilmiş,iyi bir A/T tipi lastik

Cooper discoverer at,
michelin ltx at,
hankook dynapro atm (ben kullanıyorum buz ve kar performansı özellikle seçmiştim)