KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar, aracımda yokohama geolander GO11 AT-S lastik var ve bir çok şartta(asfalt, kar ,kum) çok iyiler ancak çamur içinde ayrı bir takım için jant aldım, ama takınca 4-5 ay üzerinde kalır, dolayısı ile asfaltta da az sesli olmasını tercih ediyorum, bu yazılanların sonunda cooper STT düşünüyorum, ancak bu yeni BF Goodrich KM2 MT lastik için önerisi olan var mıdır, kullanan var mıdır, asfalt ses ve arazi perfomansı nasıldır?? ??? yardım lütfen
Selamlar, aracımda yokohama geolander GO11 AT-S lastik var ve bir çok şartta(asfalt, kar ,kum) çok iyiler ancak çamur içinde ayrı bir takım için jant aldım, ama takınca 4-5 ay üzerinde kalır, dolayısı ile asfaltta da az sesli olmasını tercih ediyorum, bu yazılanların sonunda cooper STT düşünüyorum, ancak bu yeni BF Goodrich KM2 MT lastik için önerisi olan var mıdır, kullanan var mıdır, asfalt ses ve arazi perfomansı nasıldır?? ??? yardım lütfen
99 Pajeromda bf at kullandım aracın asfalt performansı düştüğü gibi arazide bir işe yaramazdı pajero gibi yalıtımı sağlam bir araçda bile ses çok fazlaydı,vitarama kumho kl 71 taktım asfalt,buz,kar,çamur her koşulda çok memnun kaldım bir arkadaşımın vitarasında federal vardı o ses çekilmez kumho ile kıyaslarsam normal yol lastiği ile mt kadar fark var arada...Özetle paranız cebinizde kalsın kumho kl71 süper lastik...