Astronomi Fotoğrafçılığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan astrophotographer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,193

astrophotographer

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Akdeniz Üniversitesi Fotoğraf Bölümü öğrencisiyim. Bitirme projesi ve bir kitap hazırlığı kapsamında astronomi fotoğrafçılığı ile ilgileniyorum. Farklı farklı bir çok yerde kamp kurup fotoğraflar ve videolar çekerek bir sene geçireceğim. Buradan ara sıra fotoğraflar paylaşıp görüşlerinizi, kamp yeri ile ilgili fikirlerinizi, gittiğiniz yerlerle ilgili tecrübeleriniz ve önerilerinizi almak istiyorum.
Şimididen teşekkürler

İlk kampımı Antalyada gerçekleştirdim. İlk kampın ilk fotoğrafını paylaşmak istiyorum..

Etiketler

Merhaba,

Öğrencilik yıllarımdan beri hala keyifle uğraşırım böyle projelerle. Yüklediğin fotoğrafı görmüştüm ama maalesef tam forum yazılımı değişikliği sırasına denk geldi ve 7-10 gün kadar daha forumdaki eski fotoğraflar görüntülenemeyecek. Tekrar ekleyebilirsen çok iyi olur.

Bu arada mayıs sonunda Antalya Bakırlıtepe'deydim. Tüm aksiliklere rağmen bir kaç kare çekebildim.

Son düzenleme:

Hocam harika bir kare ellerinize sağlık

Kayseri'ye Erciyes'ten fotoğraf çekmeye de beklerim

Işık kirliliği git gide artıyor. Arkada görülen Bolayır ve Gelibolu'nun ışıkları. Bunlar pek rahatsız etmiyor ama Erikli'nin ışıkları daha fena. Hele bir de havaya projektör tutarlarsa fotoğraf iptal oluyor.

Bunlarr gerçek mi ya İstanbulda bir tane bile yıldız görmek için can atıyorum.

Hocam dehşet fotoğraflar gayet şık olmuş

Hepsi bir birinden güzel kareler ellerinize sağlık ben de bir kaç kare ekleyip sayfalarımın tanıtımını yapayım.
Astrophotographyturkey instagram.com/astrophotographyturkey ve twitter.com/AstroPhotoTurk
şahsi instagram hesabım da isntagram.com/hexametaphosphate