KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben aracımı yüzde 70 asfaltta %30 da haftasonu gezilerinde hafif arazi aşartlarında kullanıyorum. Şu an üzerinde Bridgestone kar lastikleri var ama yazın mecburen değiştireceğim. Araç üzerindeki HT (highway terrain) lastiklerin hafif çamur ve yapraklı orman yollarında acemiliğimde de birleşince yetersiz kaldıklarını gördüm. Lastik dişleri kolaylıkla çamur ve yapraklarla dolunca araç çok fazla patinaja giriyor.
Marka tercihinden çok asfaltta kullanımda AT lastiklerin ne tür dezavantajları olur? AT lastikleri HT lastiklerle karşılaştıtırsak ses, tüketim ve frenaj konularında özellikle yazın nasıl performans gösterirler?
bugüne kadar birçok at ve mt lastik kullandım Bf Goodrich at nin üstüne lastik görmedim. hiçbir zaman yüzümü kara çıkartmadı ayrıca ıslak asfaltta fren mesajesi hiçte kötü değil...
BFG AT yada Bridgestone Dueler 694 AT Derim . Her ikisinide (farklı araçlarda olsa da) kullandım . Şahsi görüşüm Dueler birazcık önde gibi...
Frenaj , ses vs konusunda AT lastikle bir sorun yaşayacağınızı sanmam . Ama kışın yada yağışlı zamanda yani çamur sözkonusuysa hiçbir AT de kolay kolay MT nin yanına yaklaşamıyor elbette .
...
Marka tercihinden çok asfaltta kullanımda AT lastiklerin ne tür dezavantajları olur? AT lastikleri HT lastiklerle karşılaştıtırsak ses, tüketim ve frenaj konularında özellikle yazın nasıl performans gösterirler?
1-Kuruda H/T daha verimli
2-Islakta A/T daha verimli (bu marka ve modele göre değişebiliyor)
3-H/T daha sessiz
4-Kış koşullarında A/T daha verimli
5-Off-road ta A/T daha verimli
Erkan Bey
Dueler 694 kullanıyorum.
Islakta oldukça iyi ama su birikintileri korkulu rüya oldu bende.
Bu aracın ağırlığından mı (2650 kg) , lastikten mi, yoksa plotajdan mı kaynaklanıyor.
Aqua planing durumu mu sözkonusu oluyor ? Bende dueler 694 Kullanıyorum ZJ de ... 3-4 Defa farketmeden ciddi su birikintilerine girdim , sular aracın tepesinden boşaldı Bunlarda bile bile bir sapma yada sorun yaşamadım . Ki nispeten daha ufak birikintilerde de bir sıkıntı sezmedim . Sizinde dediğiniz gibi tam aksine ıslakta hayli başarılı buluyorum .
1-Kuruda H/T daha verimli
2-Islakta A/T daha verimli (bu marka ve modele göre değişebiliyor)
3-H/T daha sessiz
4-Kış koşullarında A/T daha verimli
5-Off-road ta A/T daha verimli
Erkan bey, Bilgilendirme için çok teşekkürler, tam istediğim karşılaştırmayı yapmışsınız. Forumda marka olarak genelde BFG öneriliyor. Sanırım yaza girerken bir BFG A/T lastik alıp 4 mevsim sorunsuzca kullanabilirim
Ben Bu Lastiklerden pek Anlamam Ama Bizim Lastiklerde aynen şu yazıyor "BF Goodrich All-Terrain T/A"
Bana Bu Lastiğin Özelliklerini Söyleyebilecek varmı en merak ettiğimde T/A ibaresyile A/T İbaresi Aynımıdır?
Lastik İnternette Bu Resimle Gösteriliyor ebatı değişik gibi geldi bizim jantlar biraz daha büyük ancak model olarak bu gerçekten canavar gibi Tavsiyemdir yani...
bu konularda çok bilgili olmamakla birlikte nacizane aracımda aynı lastıkler takılı asfaltta ve altı buz olmıyan karda denedım çokdık rampa iniş ve çıkışlarda bana zorluk çıkarmadı ama çamur için aynı şeyi söyleyemeceğim kanalları hemen dolup çamur tahliye etme özelliği yok
Bildiğim kadarı ile T/A veya A/T All Terrain anlamına geliyor, her tür zeminde kullanıma uygun
M/T Mud Terrain, Çamurlu Zeminde kullanıma uygun
H/T ise Highway Terrain otoyol/asfalt kullanımları için uygun anlamına geliyor
Her birisinin kendine göre avantaj ve dezavantajları var tabii...