KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ata'mızın sevdiği şarkılar, Türk Sanat Müziği konseri, 13 kasım 2009 cuma saat 20.oo de, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Farabi Salonunda yapılacaktır. Katılmak isteyen arkadaşlar ile orada buluşabiliriz.
Ynt: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Konseri (13 Kasım 2009)
Ya Zerrin hızır mısın nesin ?Arkadaşlardan etkinliği duydum ama yeri ve saatini bilmiyordum,sayende aramadan öğrendim...Ben geleceğim tabiiiki....İsteyenlerle ve müsait olanlarla( benim işyerim olan oraya yakın olduğu için )önceden buluşabilir görüşebiliriz ve bu arada araba park sorununu halledebilirim ....
Canım iyiki varsın ve iyiki iyileştin....
Canım benim İyiki sen de varsın, iyiki Gezenbilir var, iyiki Gezenbilir Ankara Grubu var ;D Ben senin yanına uğrayayım, orada buluşalım, birlikte geçeriz Dil-Tarih Farabi salonuna...
Unutmadan ekleyeyim,20.00 denilse bile erkenden en az 30 dk önce gitmekte yarar var.Çünkü 10 kasım günü Erol Evgin'in aynı salonda verdiği muhteşem konser için oturacak yer bulmakta ben bile problem yaşamıştım...
ceranus' Alıntı:
Canım benim İyiki sen de varsın, iyiki Gezenbilir var, iyiki Gezenbilir Ankara Grubu var ;D Ben senin yanına uğrayayım, orada buluşalım, birlikte geçeriz Dil-Tarih Farabi salonuna...
Kesin bu etkinliğin de kuyruğuna falan bir mini offroad karışır hatta bu güzel etkinlik daha bi güzel olan kampa bilem dönüşebilir diye bir kehanette bulunayım ben ;D