İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir BMW servisi olursa çok sevinirim. Araç 2006 model 3,18 otomatik. Düzenli olarak rutin bakımları yaptırılacak.
yusuf ve kenan kardeşler...ikiside çok iyi ustadır...benim de adımı verirseniz indirim konusunda yardımcı olurlar...kardeşimin mini cooperı yıllardır onlara gidiyor. bmw yetkili serviste eğitimlerini almış dürüst esnaflardır. Yaşları genç ve ortam çok temizdir hoşunuza gideceğiniz garanti ederim. Kendi kullandığı aracı da 3.20 dir. Ayrıca eski kasa orjinal bir cabrio kırmızı bmw var M olanlardan onu toplamakla uğraşıyorlar. Yani tam bmw aşığıdırlar...
İstanbul Oto'yu tek geçerim. Yıllardır gidiyorum hem çok deneyimliler ve modern cihazlar kullanıyorlar, hemde piyasada çok iyi isim yapmışlar. Gönül rahatlığıyla arabanı teslim edebilirsin. Çobançeşme kuyumcukent arkasında.
Baya eski bir konu ama yine de yazmak istedim. Zeytinburnu'nda Otomol Merter var BMW Yetkili Servisi orayı tavsiye ederim. Zeytinburnu Metrobüs durağının hemen yanında yani ulaşım çok kolay.
Baya eski bir konu ama yine de yazmak istedim. Zeytinburnu'nda Otomol Merter var BMW Yetkili Servisi orayı tavsiye ederim. Zeytinburnu Metrobüs durağının hemen yanında yani ulaşım çok kolay.