Avusturya'lı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scuderia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,375

scuderia

Ana Kamp
Yer
Ankara,Çankaya
Arkadaslar Allah bu güzelliği bana nasip etti sizede gönlünüzdeki en güzel motorrları nasip etsin..Antalydan aldım geldim 570km beraber yol aldık huyumuzu suyumuzu ogrendık 5700kmde 2003 model KTM 640 LC4

Etiketler
Ynt: Avusturya'lı

Hayırlı olsun,güzelliğinle kazasız belasız yol alırsın inşallah.Tekerine taş değmesin

Hayırlı olsun, çok güzel gözüküyor makina.Yalnız huyunu suyunu öğrenmek için biraz erken bence KTM den bahsediyorsak
Motorun mekaniğinden, bakımından anlıyorsanız taş gibi makinadır; ama anlamıyorsanız hemen anlamak için service manual'ı çalışmaya başlayın ;D

Hayırlı olsun makinanız, güle güle kullanın.

Kazasız belasız güle güle kullanın. Motor cidden hoşmuş.

Hayrılı uğurlu olsun hocam Güzel makinalardır,amma Sinan arkadaşımızın bahsettiği konuları dikkate alın

Hayırlı olsun...

Bugün bir KTM 400 de bana geçti, takastan.Bu hafta sonu teslim alıp, biraz oynarım...

7 yıl kadar önce bir KLR 250 im vardı, bir daha enduro motorum olmadı...Heyecan yaptım...

herkese çok tesekkür ederim güzel dilekleri düsünceleri için.ktm 400 ü de güle güle kullanın yalnız aldıgın makina spesiyal makina çok güclüdür kullanırken dikkat et saatlilk bakımı vardır sanırım bu konularda bilgin vardır yok ise bilenlere danış derim güle güle kullan

ktm taş gibi motordur, konfor vs gibi özellikleri nasıl, bilgi verebilir misiniz?

KTM diyince aklımıza turuncu geldiği için çok orijinal geldi gözüme motorunuz. Çok şık, güle güle kullanın.

barisercetin' Alıntı:
ktm taş gibi motordur, konfor vs gibi özellikleri nasıl, bilgi verebilir misiniz?

baktıgın zaman bütün motorlar taş gibidir sonucta ktm de iyi bakılması gereken bir motor ancak tabiki taş gibidir.Bu motorda konfor felan aramayın nasıl otomobil ve safkan jeep konforu farklıysa buda farklı nasıl spor arabalarda konfor yoksa bundada yok ancak kullanım zevki torkun verdiği hissetirdiği güç anlatılmaz ayrıca muhtesem amartisörlere sahip sertlik ayarı yapılabiliyor.

hayırlı olsun süper motor almışsın. yeni gördüm burada motorun başlığını yoksa facebooktan takip etmiştim seni ;D

Her motora iyi bakmak gerekir arkadaşlar, yoksa o bize bakmaz yarı yolda bırakır. ;D

Örneğin böyle;

[attachment=1]