girdap www.akgunaydin.com.tr Mesajlar 124 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara Web www.akgunaydin.com.tr 9 Mar 2011 #257 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) tolga abi bekliyorummm
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 9 Mar 2011 #258 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) girdap' Alıntı: tolga abi bekliyorummm Genişletmek için tıkla ... soz vermiyeyim bugun evden bile cıkamam sanırım benim bura felaket yol uzerinde dize kadar kar var nerede ise
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) girdap' Alıntı: tolga abi bekliyorummm Genişletmek için tıkla ... soz vermiyeyim bugun evden bile cıkamam sanırım benim bura felaket yol uzerinde dize kadar kar var nerede ise
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 9 Mar 2011 #259 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) girdap' Alıntı: bi araya gelebilsek daha çok gülerizde. Genişletmek için tıkla ... valla dogru dıyorsun haklısın ttos' Alıntı: soz vermiyeyim bugun evden bile cıkamam sanırım benim bura felaket yol uzerinde dize kadar kar var nerede ise Genişletmek için tıkla ... aaaa evden cıkmayadamı korktun ;D ;D ;D abı cıkcıkcık çık gec toz 4*4 un tadını cıkart ;D ;D ;D dıze kadar kar a 5,2 v8 e ne desın benım 2,5 4 sılındır dızel garıp bıle cıktı yollara
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) girdap' Alıntı: bi araya gelebilsek daha çok gülerizde. Genişletmek için tıkla ... valla dogru dıyorsun haklısın ttos' Alıntı: soz vermiyeyim bugun evden bile cıkamam sanırım benim bura felaket yol uzerinde dize kadar kar var nerede ise Genişletmek için tıkla ... aaaa evden cıkmayadamı korktun ;D ;D ;D abı cıkcıkcık çık gec toz 4*4 un tadını cıkart ;D ;D ;D dıze kadar kar a 5,2 v8 e ne desın benım 2,5 4 sılındır dızel garıp bıle cıktı yollara
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 9 Mar 2011 #260 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) mserdemir' Alıntı: valla dogru dıyorsun haklısın aaaa evden cıkmayadamı korktun ;D ;D ;D abı cıkcıkcık çık gec toz 4*4 un tadını cıkart ;D ;D ;D dıze kadar kar a 5,2 v8 e ne desın benım 2,5 4 sılındır dızel garıp bıle cıktı yollara Genişletmek için tıkla ... burada mumkun degil selim ayrıca komsu garajda arkama park etmis gitmis istesemde cıkamıyorum sukru senin su fotoları da henuz goremedik ne zaman atıcan ;D muhabbete serbest muhabbette devam edelim arkadaslar burayı fazla kirletmeyelim kanaatindeyim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.1760;topicseen
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) mserdemir' Alıntı: valla dogru dıyorsun haklısın aaaa evden cıkmayadamı korktun ;D ;D ;D abı cıkcıkcık çık gec toz 4*4 un tadını cıkart ;D ;D ;D dıze kadar kar a 5,2 v8 e ne desın benım 2,5 4 sılındır dızel garıp bıle cıktı yollara Genişletmek için tıkla ... burada mumkun degil selim ayrıca komsu garajda arkama park etmis gitmis istesemde cıkamıyorum sukru senin su fotoları da henuz goremedik ne zaman atıcan ;D muhabbete serbest muhabbette devam edelim arkadaslar burayı fazla kirletmeyelim kanaatindeyim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.1760;topicseen
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 9 Mar 2011 #261 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) ttos' Alıntı: burada mumkun degil selim ayrıca komsu garajda arkama park etmis gitmis istesemde cıkamıyorum sukru senin su fotoları da henuz goremedik ne zaman atıcan ;D muhabbete serbest muhabbette devam edelim arkadaslar burayı fazla kirletmeyelim kanaatindeyim Genişletmek için tıkla ... tamam haklısın abı
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) ttos' Alıntı: burada mumkun degil selim ayrıca komsu garajda arkama park etmis gitmis istesemde cıkamıyorum sukru senin su fotoları da henuz goremedik ne zaman atıcan ;D muhabbete serbest muhabbette devam edelim arkadaslar burayı fazla kirletmeyelim kanaatindeyim Genişletmek için tıkla ... tamam haklısın abı
şavcıoff Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer iılıca ayaş 9 Mar 2011 #262 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Amir sana söylemiştim küreğin bende olduğunu.Tertemiz yıkadım.
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Amir sana söylemiştim küreğin bende olduğunu.Tertemiz yıkadım.
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 9 Mar 2011 #263 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) arkadaşlar muhabbete http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.0 adresinden devam etsek
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) arkadaşlar muhabbete http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.0 adresinden devam etsek
şavcıoff Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer iılıca ayaş 9 Mar 2011 #264 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Arkadaşlar yazı beklemeye gerek yok.3hafta sonra birdaha gidelim.
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Arkadaşlar yazı beklemeye gerek yok.3hafta sonra birdaha gidelim.
şavcıoff Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer iılıca ayaş 9 Mar 2011 #265 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Yazın size AYAŞ DOMATESİ yedireceğim.Ayaş domatesi dediysek o bizim köye özel. Her domates değil. Zaten arkadaşlarla görüştük.Bir kuzu çevirmesi yapalım dedik.
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Yazın size AYAŞ DOMATESİ yedireceğim.Ayaş domatesi dediysek o bizim köye özel. Her domates değil. Zaten arkadaşlarla görüştük.Bir kuzu çevirmesi yapalım dedik.
şavcıoff Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer iılıca ayaş 9 Mar 2011 #266 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Yazdan önce gidersek hindi yiyelim.Bizim köyde çok güzel hindiler var.Kuzuların da siparişini vereyim bu arada 5 tane yeter herhalde
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Yazdan önce gidersek hindi yiyelim.Bizim köyde çok güzel hindiler var.Kuzuların da siparişini vereyim bu arada 5 tane yeter herhalde
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 9 Mar 2011 #267 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) şavcıoff' Alıntı: Yazdan önce gidersek hindi yiyelim.Bizim köyde çok güzel hindiler var.Kuzuların da siparişini vereyim bu arada 5 tane yeter herhalde Genişletmek için tıkla ... abi ciddi olamazsın şaka yapıyorsun dımı tamam bak ne zaman dersen ben varım hangı gun dersen organızasyon yapalım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) şavcıoff' Alıntı: Yazdan önce gidersek hindi yiyelim.Bizim köyde çok güzel hindiler var.Kuzuların da siparişini vereyim bu arada 5 tane yeter herhalde Genişletmek için tıkla ... abi ciddi olamazsın şaka yapıyorsun dımı tamam bak ne zaman dersen ben varım hangı gun dersen organızasyon yapalım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ayaş-ılıcalı Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 9 Mar 2011 #268 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Varool şevkii amca tam reklamcı olurr sendenn haa
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 9 Mar 2011 #269 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) şavcıoff' Alıntı: Arkadaşlar yazı beklemeye gerek yok.3hafta sonra birdaha gidelim. Genişletmek için tıkla ... Şevki abi enkısa zamanda birdaha gidelim, işe yetişecem diye hiçbişey anlamadım ben yav
Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) şavcıoff' Alıntı: Arkadaşlar yazı beklemeye gerek yok.3hafta sonra birdaha gidelim. Genişletmek için tıkla ... Şevki abi enkısa zamanda birdaha gidelim, işe yetişecem diye hiçbişey anlamadım ben yav
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 9 Mar 2011 #270 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) üç beş resimde bende var [attachment=1]
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 9 Mar 2011 #271 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) [attachment=1][attachment=2]
M mjeliada Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 0 9 Mar 2011 #272 Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) çok güzel fotograflar ya