slm arkadaşlar gerçekden imrendim çok güzel fotolarınız çok güzel bende yeni cj5 aldım şuan aydın söke sanayisinde pollesterden kabin yaptırıyorum zevkle hecanla sonucu bekliyom hiç bi bilgim yok bu konularda ve siteye bile yeni üye oldum kara zorla ama aracımı o kardar cok seviyomki silmek temizlemek bakımlarını yaptırmak inanın zevk veriyo bana anlatmak zor inşalah sizlerle bilgileriniz ile daha cok sevicem cj5 mi tabi ara
nıza katılmamı isterseniz.ismim iksan sökeliyim hepinize saygılar...
slm arkadaşlar gerçekden imrendim çok güzel fotolarınız çok güzel bende yeni cj5 aldım şuan aydın söke sanayisinde pollesterden kabin yaptırıyorum zevkle hecanla sonucu bekliyom hiç bi bilgim yok bu konularda ve siteye bile yeni üye oldum kara zorla ama aracımı o kardar cok seviyomki silmek temizlemek bakımlarını yaptırmak inanın zevk veriyo bana anlatmak zor inşalah sizlerle bilgileriniz ile daha cok sevicem cj5 mi tabi ara
nıza katılmamı isterseniz.ismim iksan sökeliyim hepinize saygılar...
çok tekşkkür ederm ilginiz için işalla katılacam aranıza sabırsızlıkla cjmin çıkmasını bekliyorum inanın hergün ugruyorum aracımın yanına işe gitmeden bu arada ben vf..egede çalışıyorum kod magzası lee...aracımın gelişmelerini tek tek yüklemek istiyorum aslında sizlerle paylaşmak sizlerden fikir almak acaba daha nasıl güzel bi sonuç çıkarabiilriz herkezin göz zefkini oşayacak şekilde olması için elimden geleni yapıyorum....tabi ilk baştaaaaa ben bu makinaya aşıgım..şimdi tam beceremiyom arkadaşlar bu foto yüklemeleri filan acıkça söleyim bu pc işinde ama söz ögrenicem bu güzellikleri tüm kardeşlerimle abilerimle paylaşıp bilgi sahibi olup ve bilgi vericem ben gibi olan arkadaşlara bu sevda hep sürsün diyee....
slm bilge nasılsın nasip olursa cumartesi sizi arıcam ögleden önce 3..11 çalışıyorum bugün cjmin yanına gittim yine şuan cam yerlerinin takma aşamalarında biraz canımı sıkan görüntüler oldu .ne bileyim bu işi akışına bırakarak ilerme katetmeye karar verdik yani bizeçıkaracagımız görüntüyü arraçkendi göstererek yol verecek diye.ama cam olayı biraz esnetik gelmedi bana..her neyseki usta cok esnetik hiç endişe etme üzülme sonuc cok ama cok güzel olacakdiyor.....degiştirmek bozup tekar yapmak elimizde diyor..neyse. akıl akıldan üstündür sizinde görmenizi fikir yürütmenizi isterim tabiki.fes adresimi eklemek isterseniz... renkçi iksan....görüşmek üzere a.e.o
İksan Merhaba,
öncelikle beni aradığın için tekrar teşekkürler.
cumartesi görüşçez inşallah. benim de suzi'nin bir tekeri kilitlendi, elfreni sıkıştı sanırım.
inşallah sabahtan halledirm de sen de görmüş olursun.
senin aracı çok merak ediyorum. inşallah bir an önce biter de dağlara çıkarız
selamlar
slm sayın gürbüz nazilliye yolunuz düşerse beklerim burda da güzel offroad yapılacak yerler var madran dağına çıkarız rakım 1857 yolunuz düşerse beklerim 1986 lada nivam var saygılar..
Tüm aydınlı ve sökeli arkadaşlara selam.Bende 1 ay kadar önce suzuki jimny aldım.Sökede boy göstermeye başladım.Bir kaç kez yanlız yamaç köyü,ovacık yaptım ancak off road yalnız yapılmıyor.ismim onur 05062138276 görüşelim.Saygılar
Onur Merhaba,
yeni yeni görmeye başladığım kırmızı bir jimny var senin araç o mu?
biz renkçi (CJ5) ile cumartesileri görüşüyoruz, onun aracı sanayide toplanmakta.
hatta resimlerini topluyorum yakında forumda paylaşacağım.
benim numaram 0536 693 33 83, söktaştayım.
yakında bir kurşunlu manastırı yapmak istiyorum, katılmak istermisin?
selamlar
bilge
Arkadaşlar,
İksan arkadaşımızın CJ5'i yeni baştan toplanıyor.
bir kaç tadımlık resim atayım, resimlerini tamamlayıp topluca 1 seferde yeni bir safyada hepsini vereceğim.