serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #1 Bir arazi aracına sahip olmanın en güzel tarafı; '' orası çok güzel yer ama araba gitmez '' dedikleri yere gidebilmektir. Cunda adasında Ada Kampingte kaldık, Cunda'nın nimetlerinden faydalandık, gezilebilecek çoğu yerini gezdik ve gördük. 1. Patrice'de Bıyıklının yerinde deniz keyfi yaptık...
Bir arazi aracına sahip olmanın en güzel tarafı; '' orası çok güzel yer ama araba gitmez '' dedikleri yere gidebilmektir. Cunda adasında Ada Kampingte kaldık, Cunda'nın nimetlerinden faydalandık, gezilebilecek çoğu yerini gezdik ve gördük. 1. Patrice'de Bıyıklının yerinde deniz keyfi yaptık...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #2 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Cunda'nın nimetlerinden kastım ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #3 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Çamlı Manastırı
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #4 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Çataltepe' ye çıktığımızda manzara nefisti. Tepenin arkasına indiğimizde ise Zeytin Bahçeleri ile denizin iç içe olduğunu gördük...
Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Çataltepe' ye çıktığımızda manzara nefisti. Tepenin arkasına indiğimizde ise Zeytin Bahçeleri ile denizin iç içe olduğunu gördük...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #5 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 1.Patrice yolu
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #6 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 1.Patrice Bıyıklının yeri Görülmeye değer...Sahibi Baran Bey gerçekten bir cennet oluştırmuş...
Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 1.Patrice Bıyıklının yeri Görülmeye değer...Sahibi Baran Bey gerçekten bir cennet oluştırmuş...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #7 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Cunda adasında bir süre önce yangın çıkmıştı... Malesef yanan alanı görmek çok kötü, insan ürperiyor...
Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Cunda adasında bir süre önce yangın çıkmıştı... Malesef yanan alanı görmek çok kötü, insan ürperiyor...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #8 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Bıyıklı plajından ayrılıp Maden adasını görmeye gidiyoruz...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #9 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Cunda adasında 3 gün kaldık ve Kaz dağlarına çıkmak üzere ayrıldık...
Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Cunda adasında 3 gün kaldık ve Kaz dağlarına çıkmak üzere ayrıldık...
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 31 Tem 2012 #10 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 çok güzel kareler ,kısmet olursa sezon bitmeden bende gitmek istiyordum bu bilgiler faydalı oldu paylaştıyınız için teşekkürler.
Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 çok güzel kareler ,kısmet olursa sezon bitmeden bende gitmek istiyordum bu bilgiler faydalı oldu paylaştıyınız için teşekkürler.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 31 Tem 2012 #11 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 serkan paylaşımın geç oldu ;D temiz olsun ;D görsellerin devamını bekliyoruz
Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 serkan paylaşımın geç oldu ;D temiz olsun ;D görsellerin devamını bekliyoruz
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 31 Tem 2012 #12 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Serkancıgım..güzel yerleri güzel ayda gezmişsin..merakla takip diyelim..
Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 Serkancıgım..güzel yerleri güzel ayda gezmişsin..merakla takip diyelim..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 31 Tem 2012 #13 Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 mdr' Alıntı: Serkancıgım..güzel yerleri güzel ayda gezmişsin..merakla takip diyelim.. Genişletmek için tıkla ... sinan54' Alıntı: serkan paylaşımın geç oldu ;D temiz olsun ;D görsellerin devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... bekirgümüş' Alıntı: çok güzel kareler ,kısmet olursa sezon bitmeden bende gitmek istiyordum bu bilgiler faydalı oldu paylaştıyınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... hepinize teşekkür ederim... hep diyorum ya zaman fakiriyim diye, anca fırsat bulabildim...
Ynt: Ayvalık Cunda Adası Haziran 2012 mdr' Alıntı: Serkancıgım..güzel yerleri güzel ayda gezmişsin..merakla takip diyelim.. Genişletmek için tıkla ... sinan54' Alıntı: serkan paylaşımın geç oldu ;D temiz olsun ;D görsellerin devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... bekirgümüş' Alıntı: çok güzel kareler ,kısmet olursa sezon bitmeden bende gitmek istiyordum bu bilgiler faydalı oldu paylaştıyınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... hepinize teşekkür ederim... hep diyorum ya zaman fakiriyim diye, anca fırsat bulabildim...