KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada Boğaç abiyle geçen pazar günü deneme için yaptığımız arazi gezimizin videolarınıda ekleyeceğiz. İki kamera olduğu için birkaç birleştirme işinden sonra sizlerle paylaşacağım.
benim asıl merak ettiğim çine deki murat yıldır usta. ve çıkardığı iş. tente ve döşeme konusunda keşfedilmemiş büyük bir yetenek, bir kaç hafta sonra ben de çine ye sadece murat yıldır için gideceğim. döşemenin ve tentenin fotolarını bu yüzden sabırsızlıkla bekliyorum.
İnanın Murat ustanın işçiliğini gördükten sonra orjinal Besttop çadırları bile beğenmez oldum. Bütün müşterilerime de şiddetle döşeme işlerini Murat ustaya yaptırmalarını tavsiye editorum zaten...
ben de döşeme ve tente işini çine de yaptıracağımı söyleyince herkes o kadar masraf yaptın, saçmalama, git adam gibi best top getir , koltuk getirt felan dedi. tabi ki onlarda çok güzel ama murat yıldır bu konuda gerçekten büyük yetenek. daha önce çine ye yanına gittiğim zaman türkiye nin değişik yerlerinden, hatta trabzon dan bile iş yaptırmaya geliyorlardı.
bu konuda çok laf edip beklentileri çok yükselmeden boğaç dan fotoları bekliyelim ki fotolar konuşsun
babanıza böyle bir jest yapmanız gerçekten çok güzel, tebrik ederim. ortaya sıkı bir cj çıkacak gibi görünüyor diğer fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz.
Renk konusunda çok kararsız kalmıştım,kırmızı mı kalsın ,mat siyah mı olsun diye başta çok düşündüm ancak daha sonra araçtaki krom aksesuarların çok olmasına karar verdiğim andan itibaren subaru mavisi diye geçen kendinden sedefli bu rengi seçtim,umarım beğenmişsinizdir..
Eminim aracın son halini görünce hepiniz çok beğeneceksiniz. Dün de kullandım gayet güzel oldu gerçekten
Bu arada Çağla abim senin işlede ilgileniyorum kusura bakma haber veremedim henüz. Boğaç abim de bilir ki, benim için işleri olabilecek en uygun koşullar çerçevesinde halletmek önemlidir...
Bana bi mesaj gönderebilirsen sevinirim bu arada numaranı kaydetmeyi unuttumda