Babama Hediyem...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bogac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,517
Ynt: Babama Hediyem...

bir baba için en anlamlı hediye olacak herhalde

Etiketler

Bu hediyeyi gördükten sonra evLenip, çocuk yapmaya karar verdim. Anca büyür, 50'li yaşLarımda bi CJ'im daha oLur
Süper görünüyor araç, HayırLı oLsun...

baban için harcadğın özveri için sana sonsuz teşekkürlerimi sunarım kardeşim ONLAR BİZİM KAHRAMANLARIMIZ

abiler araç 6 AYDIR BENDE VE KABİNİ DEĞİŞTİRDİM BRANDA DEĞİL.SATIYORUM İLGİLENENLERE.. 0549 738 62 14

peynirci09' Alıntı:
abiler araç 6 AYDIR BENDE VE KABİNİ DEĞİŞTİRDİM BRANDA DEĞİL.SATIYORUM İLGİLENENLERE.. 0549 738 62 14

bu hikayeyi ilgi ile okudum ve çok gururlandım böyle babalar ve böyle evlatlar hala var olduğu için..devamında o aracın, hediye edilen babada sürekli kalacağını düşünürken birden satılık ilanını görünce çok şaşırdım..kötü bir şey yoktur inşallah???

yeni farkettim her ne kadar araç satılmışta olsa hem bir doğa tutkunu hemde 2 oğlan babası olarak duygulandırdı beni.

sevgili kardeşim, düşüncene, yüreğine ve sen dahil ter döken ekibin emeğine sağlık, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin........

peki abiler cj8 i değiştirip birazdaha konforlu bişeyle takaslasak neyi önerirsiniz? hoş cj den şikayetim yok arazide tazı gibi ama ben aydında kullanyom